Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Citazione Спочатку Написав sighline Visualizza Messaggio
    Ось я.., вибачте за затримку у відповісти ..
    Свисток після 4 місяців, що у мене, і ніхто в цьому районі не був у змозі виправити це, я прибув тільки, щоб зрозуміти provinienza останнього..
    Йде від випускного колектора .. що це прокладка між колектором і turbo або укладених зламані або crepati, які з'єднують колектор до голівці блоку .. якщо не sbalgio є і 10 , 2 на кожен циліндр ( 1 зверху 1 знизу) ..

Не може бути іншою, слідуючи простій логіці : в повному accelerazzione тиск піднімається до 1.5 в діапазон 1400-4300 оборотів стає" ..
    Але витрата повітря (тиск) запит після 3 тисяч оборотів і вище, до 1.5 бар . клей карту, що, як очікується, зросте в 1.7 -1.8 .. Замість того, вся ця маса повітря, який виходить з клапана, щоб потім дістатися до турбіни розсіюється не туди.., очевидно, не змушуючи його повернути ще .. хочемо завжди залишається в 1.5 бар .. Бачив, що у цій схемі геометрії відкривається на весь потік повітря згорілої йде безпосередньо впливати на крильчатку .. ( видно, що на низьких оборотах тиск досягається завдяки геометрії майже закрита)
    І той факт, що в повному тяга з наявністю свистка, я відчуваю запах палива в салоні
    А потім : цей дим, і відповідно повітря в неправдиво , тобто той, який йде від клапанів двигуна НЕ підходить для турбіни.. І тут саме і свистить..
    Проблема в теорії, і він вирішив мене самого, хе-хе

Також!' не може бути іншою !
    Якщо б це був рукав зламав не підіймався, ніколи не 1.5 бар..а потім з часом він зламав всі ( якщо діра або тріщина була невеликою)
    А ось свист не змінюється ніколи .. навіть якщо минуло 10 тисяч км!

Коли про звук танцюрист до мінімуму і pierburg - Хтось сказати мені, якщо це нормально, що повітря від декомпрессор приманки поза ? Тому що, коли ми дихаємо усередині трубки, яка йде до декомпрессор відчуваю, повітря виходить десь.. а якщо я прагну від них нічого не відбувається ! я це створює вакуум в рот ! Ripetto , трубку виходячи з перетворювача тиску ( pierburg) те, що не йде до турбіни , але quallo, який йде всередині впускного колектора х, то у кінцевому підсумку в декомпрессор...

Спасибі всім !
    Здрастуйте, ми відчували, via **** проблема, якщо ви пам'ятаєте, свого часу ви мені сказали, що можуть бути легко випускних колекторів, які були inbarcati ще до того, як я поміняю turbo. Знай, а що ? великий труд зробити прокладання колекторів. Дивно, але, щоб про турбо не мають розібрали колекціонери ???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, ми відчували, via **** проблема, якщо ви пам'ятаєте, свого часу ви мені сказали, що можуть бути легко випускних колекторів, які були inbarcati ще до того, як я поміняю turbo. Знай, а що ? великий труд зробити прокладання колекторів. Дивно, але, щоб про турбо не мають розібрали колекціонери ???
    хе-хе привіт, люба , звичайно, я тебе пам'ятаю ти стоїш, turbo, тільки окремо від колектора.. залишивши недоторканими, то діяння головки блоку (з ув'язненими)
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо колектори випускати пар слід знайти гайки укладених лінзи, або як я ? довелося кілька разів навіть хто ви ? розбите в голівці блоку циліндрів, тому не затягує колектора до головки блоку і може прокачати і свистіти, навіть якщо ви повинні почути це на високих обертах а не на низьких.

Видалення повітря з трубки ? нормально... не турбуйтеся, то, у разі, якщо ви не закриєте геометрії і їзди на низьких піде, як na дизель...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    якщо полонені з колектора розбивав ? також необхідно прокласти колектор, як сів.
    Цю роботу я зробив на brera завжди 2.4 трохи більше? рік f

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Ви підкажіть : Я був неправий великий щодо випускний колектор.. Вчора я зняв кришку турбіни, і я побачив, що всі 10 полонених на місці.. asciuti .. ніяких слідів масла або сажі
    щоб краще зрозуміти ситуацію, я вивчав карту, обмежуючи тиск турбо і шляхом зміни відкриття геометрії
    1а випробування (turbo обмежено до 1 бар ): немає свистка на повному газі, так і на низьких, що на 5000 обертів
    2а випробування (не межа, але відкриття геометрії встановлена не пропорційно тиску запитом), так що я робив перепади в повне прискорення 1.5 бар падає до 1.3, а потім повертається в 1.5x потім знову вийти на 1.3 і я помітив, що навіть свисток і стала періодичної , то свистів, тільки коли приходила манометр
    таким чином, я зрозумів, що свист і більше нічого, що турбіна або муфти
    Також може бути перепускний клапан, який працює погано і/або клапан overboost ( також називається перетворювач тиску )
    Бачив, що цей форум і присвячений в налаштування ecu і, отже, моя проблема не регулюються в який-небудь розділ,я спробував попросити допомоги на 159owners мене, хан відпустив після першого повідомлення на їх форумі, бачив їх правил, який забороняє брати участь на форумі, якщо є машина і/або екю змінені( *******!!!)

Сьогодні мені прийшло труби, водостічна труба, купив на ebay ( б замість prekat) в понеділок йду змонтувати і тоді ви побачите, якщо і prekat, що свистить
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я зняв повністю каталізатор на моїй старій гольф 4 і починаю свистіти величезна, але я ще протягну на вулиці, тому мене і питання вивантаження...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на жаль, для sighline свистка його машини, не ? нічого нормального.....
    цієї машини,і це знають всі,в місці з'єднання, що призводить змащення, turbo приносить filtrino, щоб уникнути, що турбіна доживає сміття або що-небудь ще....тепер, оскільки не s? майже ніхто не наявності цього filtrino багато механіки гірських вищезазначеного установку без перевірки, якщо filtrino всередині додається чи ні.....
    тому, ймовірно, сайдинг-filtrino в автомобіль sighline sar? вже наполовину забиті і народу приходить трохи олії, а потім турбо свистить, що він, так чому l? не вистачає мастила в правильному....
    проблема зараз ? що навіть зміна у вищезгаданій установку тепер омлет ? зроблено...
    cio? втулки і шайби бронзові або краще підшипники бачив ? один брг всередині turbo в даний час є сторонами, отже, проблему не вирішує...якщо не змінюється turbo....
    однак, я сподіваюся, що я помиляюся...і тому, що, наскільки я зрозумів, натовп ? на гарантії....але в таких випадках, як цей,недосвідченість збірки,не гарантує, заміна.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    манро, але filtrino ? всередині трубопроводу або перед крок моноблок?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    останнім часом у мене було багато негативного досвіду з турбінами, перш ніж розріз на вулиці натисканні масло в колекторі, довелося зняти всі патрубки, інтеркулер впускного колектора і чітко натовп, одразу після цього всі з бензином кілька разів, щоб видалити всі масло і обертаючи турбує, що він валитися і натягнуті до apertutto, montai з'явився відновлений тієї ж марки, один KKK, що з самого початку я помітив, що свист штопати під прицілом, поки після 4000 тис км зламався на це масло мені вышвырну вихлопних без inbrattarmi половина світу) добре, що був ще на гарантії, і після ради він друзів тут, на форумі я ступив дати від магазину є garrett замість kkk, яка має легкий свист, але я думаю, що в межах норми.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я залишаюся ідея he є або в колектор, що ви і деформований або до глушника видно, що відчуває сморід солярки в салоні. Той факт, що сухе, нічого не значить, ви повинні бачити, якщо і чистий чи брудний...

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •