Ось я.., вибачте за затримку у відповісти ..
Свисток після 4 місяців, що у мене, і ніхто в цьому районі не був у змозі виправити це, я прибув тільки, щоб зрозуміти provinienza останнього..
Йде від випускного колектора .. що це прокладка між колектором і turbo або укладених зламані або crepati, які з'єднують колектор до голівці блоку .. якщо не sbalgio є і 10 , 2 на кожен циліндр ( 1 зверху 1 знизу) ..
Не може бути іншою, слідуючи простій логіці : в повному accelerazzione тиск піднімається до 1.5 в діапазон 1400-4300 оборотів стає" ..
Але витрата повітря (тиск) запит після 3 тисяч оборотів і вище, до 1.5 бар . клей карту, що, як очікується, зросте в 1.7 -1.8 .. Замість того, вся ця маса повітря, який виходить з клапана, щоб потім дістатися до турбіни розсіюється не туди.., очевидно, не змушуючи його повернути ще .. хочемо завжди залишається в 1.5 бар .. Бачив, що у цій схемі геометрії відкривається на весь потік повітря згорілої йде безпосередньо впливати на крильчатку .. ( видно, що на низьких оборотах тиск досягається завдяки геометрії майже закрита)
І той факт, що в повному тяга з наявністю свистка, я відчуваю запах палива в салоні
А потім : цей дим, і відповідно повітря в неправдиво , тобто той, який йде від клапанів двигуна НЕ підходить для турбіни.. І тут саме і свистить..
Проблема в теорії, і він вирішив мене самого, хе-хе
Також!' не може бути іншою !
Якщо б це був рукав зламав не підіймався, ніколи не 1.5 бар..а потім з часом він зламав всі ( якщо діра або тріщина була невеликою)
А ось свист не змінюється ніколи .. навіть якщо минуло 10 тисяч км!
Коли про звук танцюрист до мінімуму і pierburg -
Хтось сказати мені, якщо це нормально, що повітря від декомпрессор приманки поза ? Тому що, коли ми дихаємо усередині трубки, яка йде до декомпрессор відчуваю, повітря виходить десь.. а якщо я прагну від них нічого не відбувається ! я це створює вакуум в рот ! 
Ripetto , трубку виходячи з перетворювача тиску ( pierburg) те, що
не йде до турбіни , але quallo, який йде всередині впускного колектора х, то у кінцевому підсумку в декомпрессор...
Спасибі всім !