дуже добре в іншому випадку він стає, як і багато інші форуми, де люди не бере участь навіть..
дуже добре в іншому випадку він стає, як і багато інші форуми, де люди не бере участь навіть..
хлопці, рада всім дати знову швидкий погляд на правила, тому що я переглянув дрібниці, але вони дуже важливі, і, чесно кажучи, мене дуже дратує, якщо в пості я написав:
чому я не можу?
чому я не можу?
але як я можу для цього?
і т. д. і т. п.
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
тепер ви оновили перехід користувача в середньому від 50 до 80 повідомлень; ви можете мати право на деякі речі? у той же час на інших немає....чому? для мене ? марно писати на посаду, чого-то вже? церкви і написані іншими, не стане повторенням марно
Особливо c'? свобода слова.. З іншого боку, вони будуть, зроблених ripicche і бан
ви правильно робите, я теж проблеми з ліцензією на авто форум, і якщо вони бачать, всіх кольорів.
я згоден з адміністраторами, чому? не ? правильно, що людина, можливо, тільки повідомлення хотів би завантажити все, що йому потрібно, не допомагаючи на форумі....
я знаю, я теж згоден.... навіть якщо обмеження не можете побачити файли, etc.... і трохи важко бути присутні і, можливо, дається, можна обмежити тільки на деякі теми.... що, однак, не велика проблема!
По-моєму там не повинно бути обмеження у завантаженні фото у розділі ринок. Для мене ? також є обмеження для тих, хто продає.
ааа..... слова "обмеження для тих, хто продає" .. я мої особисті думки, і, що форуми не повинні бути метою отримання прибутку, економічна... і багато інших, які я відвідував років тому, і, що навіть адміністратори знають.... вони прибули майже змусити вас платити арі, який вдихів перед екраном!