Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 71

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    дуже добре в іншому випадку він стає, як і багато інші форуми, де люди не бере участь навіть..
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    хлопці, рада всім дати знову швидкий погляд на правила, тому що я переглянув дрібниці, але вони дуже важливі, і, чесно кажучи, мене дуже дратує, якщо в пості я написав:
    чому я не можу?
    чому я не можу?
    але як я можу для цього?
    і т. д. і т. п.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    тепер ви оновили перехід користувача в середньому від 50 до 80 повідомлень; ви можете мати право на деякі речі? у той же час на інших немає....чому? для мене ? марно писати на посаду, чого-то вже? церкви і написані іншими, не стане повторенням марно
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    тепер ви оновили перехід користувача в середньому від 50 до 80 повідомлень; ви можете мати право на деякі речі? у той же час на інших немає....чому? для мене ? марно писати на посаду, чого-то вже? церкви і написані іншими, не стане повторенням марно
    хлопці, чому потрібно завжди коментувати? ми наші мотиви добре дійсними accettatele і просто тільки подумайте, скільки privileggi ви тут, що в іншому місці ви мріяли.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    250
    Особливо c'? свобода слова.. З іншого боку, вони будуть, зроблених ripicche і бан
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    36
    ви правильно робите, я теж проблеми з ліцензією на авто форум, і якщо вони бачать, всіх кольорів.
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я згоден з адміністраторами, чому? не ? правильно, що людина, можливо, тільки повідомлення хотів би завантажити все, що йому потрібно, не допомагаючи на форумі....
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Повідомлення
    119
    я знаю, я теж згоден.... навіть якщо обмеження не можете побачити файли, etc.... і трохи важко бути присутні і, можливо, дається, можна обмежити тільки на деякі теми.... що, однак, не велика проблема!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    По-моєму там не повинно бути обмеження у завантаженні фото у розділі ринок. Для мене ? також є обмеження для тих, хто продає.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Повідомлення
    119
    ааа..... слова "обмеження для тих, хто продає" .. я мої особисті думки, і, що форуми не повинні бути метою отримання прибутку, економічна... і багато інших, які я відвідував років тому, і, що навіть адміністратори знають.... вони прибули майже змусити вас платити арі, який вдихів перед екраном!
    IP

Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •