-
камілло я не хотів би insisterti але хочемо, перегоріла прокладка головки блоку циліндрів, ви розумієте, що вода ? нестисливої тільки тому, що йде водяний пар з глушника і вам ванні руку, навіть машина ? гарячий
-
Всі нестисливої рідини також бензин і дизельне паливо, і якщо buttassi у відра дизельного палива у вогнище, ймовірно, spegnerei.. я Мав на увазі ****llo вологості, то молекула не є, звичайно, пошкодження згоряння, повітря з фільтра, особливо, коли йде дощ, відсоток вологості? він, безумовно,..
Не думаю, однак, кроки, багато води з прокладки головки згоріла, для incomprimibilita рідини саме, якщо об'єм води, що надходить в камеру згоряння більше обсягу камери ж.. Це порушило б шатун або що-небудь ще..
Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 12:46
-
Aqua в масло використовується ce! Але ви повинні усунути в процесі переробки. Все масло робить ricuocevo протягом 5 хвилин вище 100 градусів не випарується вся aqua.
Кількість неповнолітніх, повинні зняти фільтр-сепаратор..... Ніколи не було проблем з цього приводу, але я бачив симптоми. якщо ce aqua палива в двигун " проскакує ", як мінімум нерівномірно.
Збиток, мадонна робить мотори і човни. Те, що можливість того, що виходить багато aqua в паливі. Одного avito цей досвід . Він trombato форсунок, які постраждали від цієї сечі від перегріву двигуна.
-
Знижки до 50% дизельного палива +масло для смаження працює, смердить трохи, і не на користь двигуна, але і протестували opel corsa і йде
-
По мені краще, якщо проповідувати в aditivo безумовно працює краще
-
? також вірно, що олія насіння залишає залишків в органах харчування. я ознайомився мій насос rail пройшовши багато часу
з олією насіння в дизель ( я робив 6-літровий дизель, 4 літри олії і 2 літри бензину) і в насосі було твердих частинок, поданих в дії.
і тим не менше, коли двигун спалює добре, і каталізатор працює в борг ? хороший знак водяний пар з глушника.
а крім того, камілло, коли говорить, що всі нестисливої рідини та, якщо помічає, типу, коли він прокладка згоріла у мене інжектор
що капає, коли до початку робочого дня, що стартер не може провернути двигун
-
Безумовно, все працює, але не горить зовсім, отже, призводить наслідки
-
і в насос rail, що має згоріти?
проблема, по-моєму ? що з перепади температури, зміна хімічного складу одного і того ж, і твердне
-
Вибачте, але бензин nn боляче форсунок дизеля common rail?
-
бензин ? чудовий очисник системи живлення, якщо, звичайно, зловживання величиною? ризик розплавити поршні
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму