Стр. 4 з 17 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 161

Обговорення: Kess v2, чи ні?

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    якщо після 50 писання падає мій kess v2...означає, що я зробив гарні гроші
    залежить, якщо написати 50 раз свій автомобіль, ви зробили тільки хороші відходів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    відокремлено все...якщо ipoteticament? ? віра, що 50 кредитів для kess v2..., якщо має зробити випадковими заробітками впевнені, ви використовуєте півень, v2..., коли ви хочете почувати себе комфортно, використовуйте kess...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    Eheheheheh

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    один раз досить, щоб зробити мій...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Привіт, хлопці,
    я читала обговорення, і я бачу, що kess v2 ? дуже надійно я кажу, що і оригінал, звичайно...я, переконавши його купити, але у вас є слюда ідея, що всі ціни, ми говоримо як придбання, так і оновлення в рік??
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Я насправді будучи професіоналом, я хотів би взяти оригінальні продукти і якість?

я розлучилася з клонів для carit? працюють на великих? якщо у вас виникли проблеми, ви не знаєте, куди битися головою, і це справедливо не добре, і потім ми повинні забезпечити, щоб підняти цей ринок в Італії, не знаю, якщо домовитеся...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Вчора я зв'язався з alientech і прийшли до мене пропозиції, чому? я запитав його, Kess,EcmTitanium,K-Tag вас, що ви мені порадите, щоб почати з оригінальних інструментів? Чому? я втомився працювати з клонів, ви завжди сумніваєтеся, чи потрібно вам емоційно, допомогти чи ні provocandoti, можливо, збиток, або ви, трапляється, ебу трохи більше? нова і потрібно сказати клієнту, не тебе я можу зробити і послати в іншу сторону...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав cristianbomberos Visualizza Messaggio
    Вчора я зв'язався з alientech і прийшли до мене пропозиції, чому? я запитав його, Kess,EcmTitanium,K-Tag вас, що ви мені порадите, щоб почати з оригінальних інструментів? Чому? я втомився працювати з клонів, ви завжди сумніваєтеся, чи потрібно вам емоційно, допомогти чи ні provocandoti, можливо, збиток, або ви, трапляється, ебу трохи більше? нова і потрібно сказати клієнту, не тебе я можу зробити і послати в іншу сторону...
    якщо вам потрібна допомога, зв'яжіться з нами по ***** що ми можемо порадити вам краще, і крім того, ми також kess v2 master офіційний, використовуваний продати, і ви можете заощадити чимало копійки.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав портер Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете, топ топ перейти від dimsport, genius ? максимально? ціна ? по-справжньому високим, а також протоколи їх починають повністю їх
    хлопці, не говоріть з чуток.
    genius розмірі kess бачив, що обидві компанії, схоже, родичами і розвиваються в ногу,але той, хто має розмір спорт має соціально не офіційний-то я не, що ви, майже завжди будь-якої машини зробити, тому ви не можете бути конкурентоспроможною з тим, хто, наприклад, має kess v2 master, який коштує 4400 євро, 1000€на рік + пдв підписки.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    що сьогодні, як працює робота заощадити гроші не боляче......

Стр. 4 з 17 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •