Спочатку Написав
девід
відповідаю, як сандро, що в альфа-jtd...
тоді... коли я використовував ecusafe.. я засмічення 1000.. я змінив біт.. і заряджається дав ще тисячу (б впали обороти вже випробував друзів), але робити в першу чергу.. я зробив, заміна dpf (не горить).. і все пройшло добре... на нулі і все ок..
але ось є як мінімум вище ... і т. д...
потім я поставив swich off.. з поправками на tdc) і датчика перепаду тиску... в той час як мій друг.. і все ок.. засмічення і було (стара машина)))) і мене від цих, скажімо, "помилки" діагноз.. з регенерацією перервана і засмічення вище.
безумовно не змушує мене робити заміни dpf.. чому зараз.. закон, що авто не має dpf... от і все... (принаймні, я думаю)
дивно.. і що якщо поставлю файл ecusafe.. назад все з нуля, без заміни dpf або інший...
по мені.. не знайти біти... (праведних дізнатися, які є)
факт залишається фактом, що зміна на ті ж автомобілі... 159... ж двигунами 1.9..150cv дають 2 різні результати...
це мій друг... навіть з ecusafe... не давав проблеми засмічення тисячі..., а моя...
тому, на мій.. як з ecusafe.. що з dpf off.. у мене завжди проблеми засмічення...
pultroppo не я мапу мого друга, для порівняння...
тепер я поставив карту swich off.. (без зміни сандро.. так не змінюється), і там я зробив близько 50 км..
автомобіль не перебудувати.. не палити.. і має мінімум справедливо.... і більше..... вібрує менше.. (ps.. я не маховик)
факт залишається фактом, для розуміння.. якщо ви ніколи не tentera' регенерувати.... і якщо ті параметри, скажімо, "фіктивними" порушують щось в продуктивності ..
скажіть, що я можу довіряти ходити так?? тому що, як я бачу.. рішення не легко..