Сторінка 4 з 9 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 86

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    пропоную не розміщувати від альтернативних послуг на форум, незважаючи ні на що...
    екранна відправив на його адресу damos ? правильно, двері, голоси, і наступні до 0 на вашому файлі і спробувати побачити, якщо ви d? завжди засмічення зростає...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    ок, я намагаюся..
    потім вибираю 1E415A в 1E415c і порт працює в нуль?
    як в screen?
    ok.jpg

я прошу вибачення.. за реєстрацію карти поза форумом... appoggiandomi в ******.. але я не знаю, як їх завантажувати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ви спробуйте, якщо cos? працює!

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    ок, 10 хв і навантаження.... наші пальці!!!
    дякуємо за вашу відвертість.... тоді ви знаєте, як туди..

нічого... пробував.. навіть заміна dpf... але нічого зробити.. значення залишаються рівними..
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 01-06-2013 08:44

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    але також зростають або залишаються власні фіксовані?

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    sandro.. вони завжди залишалися фіксованими 300 і проходить dell засмічення... ніколи не піднялися... і так.. в якості навантаження... також, перш ніж включити його..
    якщо я ставлю старий ecusafe назад.. все ок.. немає не скидається..
    тепер я зрозумів.. що я не повна заміна dpf.. не приймає...
    буде, тому і поставив без dpf... або для регенерації переривається??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    можливо, спробуйте завантажити орі і скинути dpf (без привести в рух, після вставити в мод!

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ви не можете скинути налаштування DPF без її на мотоциклі...

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    відповідаю, як сандро, що в альфа-jtd...
    тоді... коли я використовував ecusafe.. я засмічення 1000.. я змінив біт.. і заряджається дав ще тисячу (б впали обороти вже випробував друзів), але робити в першу чергу.. я зробив, заміна dpf (не горить).. і все пройшло добре... на нулі і все ок..
    але ось є як мінімум вище ... і т. д...
    потім я поставив swich off.. з поправками на tdc) і датчика перепаду тиску... в той час як мій друг.. і все ок.. засмічення і було (стара машина)))) і мене від цих, скажімо, "помилки" діагноз.. з регенерацією перервана і засмічення вище.
    безумовно не змушує мене робити заміни dpf.. чому зараз.. закон, що авто не має dpf... от і все... (принаймні, я думаю)
    дивно.. і що якщо поставлю файл ecusafe.. назад все з нуля, без заміни dpf або інший...

по мені.. не знайти біти... (праведних дізнатися, які є)
    факт залишається фактом, що зміна на ті ж автомобілі... 159... ж двигунами 1.9..150cv дають 2 різні результати...

це мій друг... навіть з ecusafe... не давав проблеми засмічення тисячі..., а моя...
    тому, на мій.. як з ecusafe.. що з dpf off.. у мене завжди проблеми засмічення...

pultroppo не я мапу мого друга, для порівняння...

тепер я поставив карту swich off.. (без зміни сандро.. так не змінюється), і там я зробив близько 50 км..
    автомобіль не перебудувати.. не палити.. і має мінімум справедливо.... і більше..... вібрує менше.. (ps.. я не маховик)
    факт залишається фактом, для розуміння.. якщо ви ніколи не tentera' регенерувати.... і якщо ті параметри, скажімо, "фіктивними" порушують щось в продуктивності ..

скажіть, що я можу довіряти ходити так?? тому що, як я бачу.. рішення не легко..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав девід Visualizza Messaggio
    відповідаю, як сандро, що в альфа-jtd...
    тоді... коли я використовував ecusafe.. я засмічення 1000.. я змінив біт.. і заряджається дав ще тисячу (б впали обороти вже випробував друзів), але робити в першу чергу.. я зробив, заміна dpf (не горить).. і все пройшло добре... на нулі і все ок..
    але ось є як мінімум вище ... і т. д...
    потім я поставив swich off.. з поправками на tdc) і датчика перепаду тиску... в той час як мій друг.. і все ок.. засмічення і було (стара машина)))) і мене від цих, скажімо, "помилки" діагноз.. з регенерацією перервана і засмічення вище.
    безумовно не змушує мене робити заміни dpf.. чому зараз.. закон, що авто не має dpf... от і все... (принаймні, я думаю)
    дивно.. і що якщо поставлю файл ecusafe.. назад все з нуля, без заміни dpf або інший...

по мені.. не знайти біти... (праведних дізнатися, які є)
    факт залишається фактом, що зміна на ті ж автомобілі... 159... ж двигунами 1.9..150cv дають 2 різні результати...

це мій друг... навіть з ecusafe... не давав проблеми засмічення тисячі..., а моя...
    тому, на мій.. як з ecusafe.. що з dpf off.. у мене завжди проблеми засмічення...

pultroppo не я мапу мого друга, для порівняння...

тепер я поставив карту swich off.. (без зміни сандро.. так не змінюється), і там я зробив близько 50 км..
    автомобіль не перебудувати.. не палити.. і має мінімум справедливо.... і більше..... вібрує менше.. (ps.. я не маховик)
    факт залишається фактом, для розуміння.. якщо ви ніколи не tentera' регенерувати.... і якщо ті параметри, скажімо, "фіктивними" порушують щось в продуктивності ..

скажіть, що я можу довіряти ходити так?? тому що, як я бачу.. рішення не легко..
    впевнений, у вас не буде проблем у купу cos? якщо не перебудувати...
    затвердження "я не маховик" ? цікаво...
    Якщо ви все ще хочете, коли у мене є трохи часу, я намагаюся зробити деякі виправлення, я.

Сторінка 4 з 9 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •