Я знаю, що ? інтерфейс бік. Я спробував зробити читання моїй машині, med9.1 частина: час, необхідний не минув.
Я знаю, що ? інтерфейс бік. Я спробував зробити читання моїй машині, med9.1 частина: час, необхідний не минув.
Практично я зрозумів, що я помиляюся, і ключ доступу, то ecu не залишає-й? доступ у цей короткий проміжок часу.....
з перепади напруги пекіна? навіть мені на велику пляму, і я автомобіль в рух нападу з кабелями, почала писати 0% не було писати, змушений вимкнути запалювання, почати з дії, щоб запис не пов'язана з кабелями, і мені пише в 3 рази % по-різному, на щастя, запис завершена успішно! і навіть в чу? сказати спасибі нашим адмін, який одразу послав їх взаємного торкання з авто заблокована, мені сказали, повторіть спробу.
я можу сказати, що mpps в коробці, алюмінієвий ніколи не робив пропуски запалювання , але те, що по тб часто робить беззаконня! блокує edc15 edc16 але якщо повторюється запис , вдалося успішно перепрограмувати!
Мені теж досі не посадили навіть, завжди вдалося переписати....mpps v5 в алюмінієву коробку.
Я знаю, що в mpps ? пішов..... питання...Маючи в очікуванні купити gallo 2 v48, ви його планети все ще mpps (очевидно, один працює), і affianchereste потім галло-2, або скажіть, що півень 2 замінює у всьому і для всього mpps?
Для мене сон, щоб тримати всіх..... Я як і раніше kwp купив 10 років тому..... ? я вам скажу, що деякі машини, які я не встиг зробити, з півень v2 мбіт / с і фут я зробив з kwp.. тобі висновки
я згоден,specialmodo якщо ви працюєте з клонами краще мати більше варіантів.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Данило.... Я вважаю, що ми не врятували навіть з оригіналами... іноді буває так, що ви intoppano Навіть ті, з наслідками, які добре знаємо,![]()