Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 41

Обговорення: Досвід Drakebox2

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    3

проблема то ж мені, ви сказали, що ебу у вас купили, щоб оселитися на моїй а3 140

Citazione Спочатку Написав Mazzu Visualizza Messaggio
    Розповім мій особистий досвід, зроблений у Німеччині з вище ебу, встановлений на Audi A4 tdi 170 л. с. common-rail 2010 року.
    Тільки що вперше сів на нього протягом 30 секунд і пробую різні step прирощення тиску в магістралі rail, які встановлюються за допомогою кнопки, всередині блоку управління (від 0 до 9), пологи з step 7, перемикання другий і занурююся в проводці акселератора, прибув до 3800 оборотів йде в recovery відомо, деяке поліпшення в стрільбі, але нічого, що. Я зупиняюся і назад, я намагаюся в 6, приходить в 3800 та харчування, ви ріжете, ніби потрапила в обмежувач, але не виходить у recovery. Я намагаюся 5, те ж саме, але робить це 4000/4100, я 4 те ж, в 4300/4400. В кінці заїзду 3 -, авто-і тягне добре до 5000, але...практично, як було спочатку. Я вирішив повернути блок управління у Drekebox, пояснюючи, що насправді, в моєму випадку, не надає будь-яких переваг, компанія відповідає мені, що не з'? проблеми та поверненням назад. На наступний день мені в голову приходить ідея, і якщо знайшов блок управління, який обробляє тільки натискання turbo, з допомогою MAP-сенсор, в парі з Дрейком, можливо, все protrebbe працювати (pi? дизельне паливо, але також і pi? повітря!). Шукаю навколо ебу для моєї машини, і пошук і пошук...я вважаю, в Англії !. Я роблю заяву в компанію і мені говорять, що вони джгут проводів спеціально для моєї машини, і, на їхню думку, у поєднанні з ебу rail повинні дати хороші результати. Його придбати, через кілька днів приходить пакет, а у вихідні відразу після світу. 8 крок (1-8) за допомогою dip-перемикачів, ставлю відразу на максимум, і намагаюся встановити Drakebox на 5. Результат: дуже добре, прогресії ? дуже чутлива, нічого спільного з першим. Я намагаюся відразу 7 дуже добре і ще краще, харчування не розмір, а чутливість? на прискорювачі ? diversissima, здається, типу pedal booster, в той час як раніше було sonnecchiosa нижче.
    Я 9 Дрейк (максимум), але йде в recovery, намагаюся 8 ма розмір 4400, віддаю за 7, і це добре. Тепер для мене "бачити"? ок.
    Тепер я не просто повинні спробувати, щоб добре.
    ciaosono антоніо де лисо від неаполя, у мене та ж проблема, що у вас були ви, то на оборотів з drake мене горить контрольна лампа свічок розжарювання, а потім йде в помилку, вимикаю і назад на картину, все ок, але якщо стрільба повторюється. я б ви сказати, з якого сайту ти купив інший блок управління і як це називається? це тому, що ті, дрейк не мені не відповіли крім того, що коли я купив блок управління. ви би дуже вдячний ,не хотів би я кинув 100 євро без потреби. заздалегідь дякую і сподіваюся на вашу швидку відповідь . дякую з повагою atuuti передплатників

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    x користувач mulazzone,будь ласка, прочитайте правила і представити в відповідний розділ, перш ніж увійти в дім інших людей, і задавати питання,спасибі заздалегідь.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    3
    доброго дня, прошу вибачення, якщо здалося, що мало відповідає вашим правилам, я хочу представитися, але я шукав на сайті, не зміг знайти розділ, де новий письмовій формі може уявити. мені потрібно допомогти, враховуючи, що це перший раз, коли я підписуюся на форум і сайт, як це (дуже цікаво) . дякую за допомогу

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав mulazzone Visualizza Messaggio
    доброго дня, прошу вибачення, якщо здалося, що мало відповідає вашим правилам, я хочу представитися, але я шукав на сайті, не зміг знайти розділ, де новий письмовій формі може уявити. мені потрібно допомогти, враховуючи, що це перший раз, коли я підписуюся на форум і сайт, як це (дуже цікаво) . дякую за допомогу
    якщо ви йдете на головній сторінці знаходитесь в розділі презентації,всередині, тобто різні відкриті дискусії користувачів,у лівому верхньому куті знайти значок відкрити нове обговорення і так ви можете робити все.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    0
    також я купив модуль

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    0
    він був побудований в тій же компанії drake box

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    0
    не пам'ятаю назву

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    крім того, той факт, що ця дискусія датована.. форму я, здається, дійсно дурниця.. крім того, фактор перемикання, що може допомогти в деяких випадках (редакція etc..) для інших гарну карту волію!
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    0
    я тримала максимум на c3, однак, дав проблеми

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення