Сторінка 4 з 14 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 137
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    вони портер? машина з pompista

хлопці, питання, якщо в ФЕС я місце дії, де він говорить: заміна ебу і форсунки, що робити?
    Чому? сьогодні я намагався, але після першого проходження я скасував...що може статися?
    привіт.... де ви знаходитесь? я вирішив проблему минулого тижня на 159, мав мапу незначно, і, як гинув зак... проблема виявилося.... де ти?? ми хочемо розібрати насос dell високого тиску.... а що стосується виправлення форсунок на 90% вирішити шляхом додавання присадки для інжекторів і з скинути налаштування autoadattativi всередині ебу двигуна.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    я апулії, а ти?
    я не розумію, що означає ця фраза: ми хочемо розібрати насос dell високого тиску

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    проблема полягає в насос високого тиску.... слід розібрати і зробити її побачити pompista браво... ви вирішує проблему.... але, щоб повернути насос до школи треба зняти з машини, я в марці.... трохи lontanucci!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Ви irregolarita до мінімуму? Якщо ви гарячий або холодний?
    На жаль, я не можу бачити ще вкладення...маючи карту, щоб я міг дати руку на... 2мм виправлення сенсі, а може бути щось розглянути на карті.
    якщо ви можете вислати мені карту в pvt даю йому подивитися...я вже було ж проблема і в мене вирішена, то спроба не катування

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Ви irregolarita до мінімуму? Якщо ви гарячий або холодний?
    На жаль, я не можу бачити ще вкладення...маючи карту, щоб я міг дати руку на... 2мм виправлення сенсі, а може бути щось розглянути на карті.
    якщо ви можете вислати мені карту в pvt даю йому подивитися...я вже було ж проблема і в мене вирішена, то спроба не катування
    дякуємо за вашу відвертість", але якщо ти читав правила, ти знаєш, що не може відправити файл в лічку.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    хлопці, тут є два течії думки, хто говорить, що залежить від карти і той, хто говорить, що ? насос високого тиску, зараз намагаюся нову карту...подивимося, як піде, і я дам вам знати.

rego88 але скільки часу потрібно, щоб зробити цю процедуру і скільки dindini служать приблизно? Проблема ? що машина служить мені все дд, ось чому? ще не я вирішив відправитися з pompista
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-05-2013 в 17:47

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    *msport:
    вибачте, але я не знав, не міг попросити файли...я не читав добре постановою очевидно..
    Спасибі за інформацію в будь-якому разі :-)

*bravosport150: я вам спочатку привести свій автомобіль від pompista, з якого ви проводите, безумовно, я постараюся, щоб завантажити карту орі і переконайтеся, що несправність не виникає cos? ви можете зрозуміти, де проблема... не спробувати інші карти мод, який не має сенсу в цьому випадку.
    Якщо з орі машина в порядку, можна виключити проблеми з насосом і шукати аномалії на карті.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    якщо машина в порядку з оригінального файлу, не завжди означає, що проблема була розв'язана з файлу змінений, або, вірніше, змінений файл може заподіяти l помилка, але просто тому, що? якийсь орган або датчик в кінці життя.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ви насправді від золота, не ? представлений помилки, але пу? бути, що в певних обставинах і з параметрів вихідного дефекту не буде на плаву, але йде, коли з'? те, що просить більше? оригінальною картою, я роблю останній тест, за допомогою цієї картки, то обмін дизельного фільтра і використовую присадки в бензин, а якщо ще у вас помилка, я йду прямо від pompista, завжди, якщо я можу знайти деякі дд ******...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    *carmageddon: ви праві, але ви повинні отримати виняток, тому, на мій погляд пристойно від того, що пі? простий, а потім повернувши карту орі, то ви пу? подальшої перевірки..

*bravosport150: зробіть хороший аналіз вихідній карті і зробіть логи даних, ви побачите, що якщо насправді c'? щось не так в механіці, ми бачимо,...коли факти, логи, пошти, а також графіки так, як ви робили на початку посту, подивіться, може бути, грати в такій же ситуації, в якій виявилося проблемою.
    Потім хороший фільтр для очищення дизельного палива, безумовно, боляче не робить ;-)

Сторінка 4 з 14 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •