тобі здавалося, що мета полягала в тому,..
і тоді ми біжимо фінч? не станеться збій у роботі форсунок, не варто зняти і встановити x нічого я думаю..![]()
тобі здавалося, що мета полягала в тому,..
і тоді ми біжимо фінч? не станеться збій у роботі форсунок, не варто зняти і встановити x нічого я думаю..![]()
ми говоримо, що для вирішення цієї проблеми не вирішує, але і продовжує термін служби самих), ви можете змінити положення rail gpl я вже деякі візи і, мабуть, йдуть добре(подивитися положення приклад 1.4 tjet мають менше проблем),на жаль, їх розташування часто incrostano залишків парів масла з колектора ефект blowbye коротше кажучи, якщо ви подивитеся на небо, і плювати ви повертаєтеся в обличчя, з самого початку, що я особисто, я ніколи не зробили, але я monitarando роботи зміна зроблено на двох легкових змінити gasista
зазвичай ви схильні більше? мова allarmistico, що факти, то, на щастя, pi? раз не знаходить. я бачив двохпаливний manutese від собак, у стислі терміни, щоб нічого не виконані, і в 150mila км ще йдуть і нуль проблем, форсунок і клапанів.. дивно вірно !
Я думаю, для? ви маєте на увазі двигуни "посилені" для використання на газових..
Щодо надійності? fire 8v газом, які виникають у вас?
не існує систем, як у вас називають, ви для використання на газ!
сідла клапанів і клапани же двигун, який ідентичний не призначений для газу...а тільки ті матеріали, використані 15-20 років тому для тих же двигунів.
Пожежа газом тримає добре, і ? надійний, максимум пу? зайняти 4 свічки 1 градус опалення + холодні напої . стоп.
Пам'ятаєте, коли cess? постачання етилованого бензину, і все allarmavano приблизно проблеми з сідлами клапанів ?
статистично я хотів би сьогодні побачити ( крім тих, відправити на металобрухт), хто дійсно були проблеми..
з газу ? той же
ну, деякі двигуни мають дійсно були проблеми після обробки снд (подивитися opel ).
кажуть, що fire 8v, у блоку циліндрів і клапани посилені для використання на газових, cio? матеріали-й? стійкі.
на відміну від t-jet, здається, не має різних матеріалів між версією бензин і той gpl.
я просто хотів почути, як він поводився щодо надійності? цей двигун, хоча, я думаю, не було проблем..
тоді очевидно, що двигуни на 15 або 20 років тому були розроблені з краю-й? великі щодо довговічності і міцності разом, так ? правда, що двигуни
старі перетворилися в снд або спг (наприклад, Один) не мають проблем будь-якого роду, за те, що я знаю..
я повинен спростувати ваші шанси для версії bifuel (див. моделі останню групу fga), так і голови, що клапани були змінені, наприклад, ще банально просто подивитися на eper коди деталей, які відрізняють саме з версіями, тільки бензин і двохпаливний, звичайно, я кажу як для снд, що для метану
Точно, було те, що було мені.. tjet gpl, замість того, має ті ж коди, бензин..
Ні, але дивіться, що я не сумніваюся, що є на eper 2 або більше? матеріали різні, в залежності від типу харчування, я тільки стверджував, грунтуючись на своєму особистому досвіді, що вогонь народився в бензин, а потім перетворюється в gpl, не ? не помер і не вмирає і не залишає вас в житті володіння, середня автомобіліста, так що не avr? від сказати fortune. Ясно, що двохпаливний народився такий більше irrobustimenti і зміни, не дай бог, що будинки були sobbarcarsi всі відступи гарантійної поломки в перші 2 роки життя.. зазнає невдачі перш, ніж gi? неминуче.. в ці дні..
Додам тільки, що на автомобіль, бензин перетворився стільки ж майстерністю тих, хто виконує завод, якщо дозволяє вам подорожувати худий, просто навіть тільки 1 поїздка 50 км, щоб кинути все.