Стр. 4 з 24 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 231
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Привіт, хлопці,
    я розглядаю мою карту, але я б ще кілька запитань:

- значення лямбда на високих обертах і навантаженнях вони вже є? під поріг accettabilit? те, що ви мені показали (1130 з dpf все ще активна), я можу трохи зменшити значення між 1250 і 4000 обертів на низьких навантаженнях (між 250 і 550 нм), або ризик, курити теж?
    - яка різниця, c'? між двома картами, що ecm визначає, з обмежувачем fumosit? - поріг лямбда-верхній і нижній?

- який ? максимальний крутний момент, що я можу вимагати в безпеці в групі зчеплення/маховика, яка монтує 159? (маховик і зчеплення замінені 2000 км назад)

- в яких умовах спрацьовують дві карти, що ecm titanium, показує момент потрібно для функції"? спорт і B? мій автомобіль не має ДНА, так що не знаю до чого відносяться точно.

grazieeeeee

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    максимальний і мінімальний межа, тобто діапазон, який може мати fumosita між мінімальною і максимальною розраховується очевидно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    групи зчеплення і влера йде " ж, по-моєму, один з 159 і mapa., 170 л. с., у санях зчеплення вже, мені майже 170 не сани ще немає, тому треба робити аналізи, і подивитися,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    групи зчеплення і влера йде " ж, по-моєму, один з 159 і mapa., 170 л. с., у санях зчеплення вже, мені майже 170 не сани ще немає, тому треба робити аналізи, і подивитися,
    Хлопці..дуже навіть стиль водіння...ALFA147 mjet 140hp з маховика, й зчеплення оригінал, 40 кг крутного моменту, 190cv не робить нічого...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Хлопці..дуже навіть стиль водіння...ALFA147 mjet 140hp з маховика, й зчеплення оригінал, 40 кг крутного моменту, 190cv не робить нічого...
    а тримати дорога зчеплення допомагає, у мене є друг, який має проблеми з круїз -, санчата, муфти, коли, можливо, встановлює його в 140 і починається з 90-159, але c'? карту, яка регулює крутний момент команди від круїз-контролю?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Що стосується карти лямбда-тоді крез xhe було б доцільно зменшити значення мінімального і збільшити максимальний, для того, щоб двигун велику екскурсію...так що він навіть можливість, щоб дати більше повітря і менше дизельного палива, коли пара запит був досягнутий... і правильно, мої міркування?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    З парою ви повинні спробувати перевищувати максимальний поріг витрати, а потім проводиться поступове збільшення з шипами між 3000 і 3500 оборотів і після цього? повинен зменшитися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Carbo я згоден з вами, для того піку між 3000/3500 об / хв, який сумніви, забезпечують деяку надійності і для того, щоб в обов'язковому порядку зменшення після, не для філософії, ніж ті, які говорять, що її команда після досягнення макс...так роблять для riachia розділити все... якщо коли-небудь вдасться перевищувати 5000 оборотів навіть тільки з метою максимального моменту було б катастрофою. ..бідні клапани

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    be що ? обмежувач, що ви робите scuadra для того, щоб lavoprare вільно з карти педаль, якщо, наприклад, власник autro, їх не хвилює, розтягнути ви так, якщо власник хоче свого, щоб протягнути ще потрібно auemtnare крутний момент на високих немає-нічого не робити, працюючи карт педаль і обмежувачами, якщо ми працюємо часи inj ми будемо працювати на час, пов'язані з тиском, який ви отримаєте з максимальною quanitta упорскування на цих обертах интерполируя значення часу inj і карту rail, так я бачу, що до 4000 оборотів 80mm3-ду-1600 barm потім йду на карту часів inj в 80mm3 і 1600 бар і даю більше часу уприскування, але я віддаю перевагу працювати обмежувачі і карти педаль, можливо, moddando i break point, то ceeto якщо ви хочете, щоб піднятися так багато, але дійсно так, то потрібно змінювати час, а потім, щоб подовжити, ви повинні також перевірити anticipia 4000-4500 обертів, тому що часто високі прикріплені, щоб загальмувати двигун до тих обертів, ін'єкції, часто в кінцевому підсумку до вмт, потім він знімає трохи ancitipo як ви ? збільшив час inj calcolandolo мірою, як

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Carbo я згоден з вами, для того піку між 3000/3500 об / хв, який сумніви, забезпечують деяку надійності і для того, щоб в обов'язковому порядку зменшення після, не для філософії, ніж ті, які говорять, що її команда після досягнення макс...так роблять для riachia розділити все... якщо коли-небудь вдасться перевищувати 5000 оборотів навіть тільки з метою максимального моменту було б катастрофою. ..бідні клапани
    Для поступового я не маю на увазі вийти chiss? що

Стр. 4 з 24 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •