Побачив, що я маю право я кажу вам це. Ті, які я використовував, що вони керування turbo ті cntech, як і наш друг мансардний, але занадто дорогі насправді я встановив дуже мало.
Я використовую "Speed" в elettronicauto. ? вони не контролюють тиск турбо. Цих я програмне забезпечення для зіставлення, навіть, чому? ви відзначаєте тільки від програмного забезпечення. Максимально ви можете вибрати кілька карт, пульт дистанційного управління. в залежності від типу модуля, і в автомобілі, де ви v? щоб встановити, чи є ті, які вимагають зовнішнього джерела живлення, щоб уникнути збоїв і різних проблем.
так що нічого нового, в кінці кінців вони завжди діють на звичайних 2 або 3 параметра, мало речей, ніж карта, яку зробив doc
точно, я теж цікавий, я кидаю їх, speedbuster?
знаю, не погано, але cr2pro ? верхній працює також, як налаштування і карти доступні
Ті, з пультом дистанційного управління, тобто як типу on-off або 3 карти вибору... Красиві і встановлені близько 250-300€
Ефективність?
по мені, ці модулі служать тільки зламати, перш ніж двигун працюють на технології intercettamento сигналу і посилений вихідний, без урахування багатьох речей, і тоді майже ніхто не обробляє ці обмежувачі
Від хлопців, і від часу, чи що, я підходжу, і є автомобілі, які працюють роками без проблем. Але, що модулі ви використовуєте?