і навіть питання такий досвід, який робить,ви побачите, що з часом це можливо, і також багато ти
і навіть питання такий досвід, який робить,ви побачите, що з часом це можливо, і також багато ти
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Ми всі тут для цього!!!![]()
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Карти, що означає, ecm, як карти прискорювача від break, здається, ті, але не був такий впевнений, бачачи, що наступне за 3, що буде, викладеними c'? карта 16x16 >> 1C209C, що я d? враження, що це+, зазначеному...., якщо ми порівняємо обмежувач крутного моменту, здається, що + довіряти так, щоб? я можу і помилятися...
В ****llo турбіни я бачив карту overboost, що x-змінною геометрією мені здавалося дивним, я зробив пошук в інтернеті і що я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксованій геометрії управляється пневматично від ecu...
У edc16-там повинна бути карта Nm>>Iq, я можу знайти її, як правило ? незабаром після цього час впорскування....
Карти диму можуть бути ці адреси?? всі 16x16
190358
19059C
1907E0
І це 16x25 191B02, що карту може бути? Перетворення??
Я бачу, що дуже часто карти зупинки осі X прибуває в 3200, що відповідає ці осі??? Дизель або Нм??
Чекаємо який-небудь спеціаліст dia певну інформацію про це..що стосується турбіни,я був переконаний, що було в змінною геометрією на те, що двигун, але, присягаюся, не я навіть відкрив капот, щоб побачити її фізично.. Завтра я бачу, це зробити...який сором... добре, що половини, і мій...
Обсяг високому "скажімо", потужність посередня, і на низьких обертах діапазон використання низька... gi? передбачав щось подібне.
П ? проблема...... ми qu? щоб дати вам руку.... до того, що я можу з задоволенням....
Ми намагаємося зрозуміти, що відноситься до осі X точок зупину, який повідомляє, 3200..... Дизель або Нм або що ще???
Ви пробували mvere карти з winols...??
Я ніколи не використовував winols, досі я грав тільки з ecm ,і тоді все одно не було б damis для цього ебу, від того, що я читаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Якщо gi? з цим не розумію...( ваші питальні знаки, я їх узяв, як ваші невизначеності і не в якості підтримки, щоб мені міркувати... ) тепер з ipad і aime' я не можу переглянути карти.. Завтра я дивлюся на туза, і якщо ми дещо розумію..
Так, і на 16 пара має коефіцієнт перетворення 0,1.
Ви праві, x-коефіцієнт перетворення, але судячи по пам'яті, що на даний момент у мене карту, мені здається, що обмежувач крутного моменту буде на висоті 3901.. це значення відповідає 320Nm оголошені і не ті осі X, що f? часто посилаються...
? також вірно, що дуже часто карти не потрібні бути повними в перерву до 100% потужності....
ГОКУ, ти дав 1 переглянути на двигун х, щоб побачити, якщо я був неправий на turbo тип ???