Сторінка 4 з 18 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 172
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    і навіть питання такий досвід, який робить,ви побачите, що з часом це можливо, і також багато ти
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Ми всі тут для цього!!!
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ..і не дай бог..заздалегідь спасибі за допомогу,,,

Дивлячись на мапу, в єсм я помітив інше, що для мене дивно,голос тиску в рампі у нас є дві карти, які дуже відрізняються між собою, другий з кроком добре, я вирішив,ви знаєте, для чого потрібні всі і в два, і в яких ситуаціях один і l.altra. .?,і мені підтвердили, що карту педалі на цей блок управління, і в тому, що ecm викликає збагачення при прискоренні.?

Карти, що означає, ecm, як карти прискорювача від break, здається, ті, але не був такий впевнений, бачачи, що наступне за 3, що буде, викладеними c'? карта 16x16 >> 1C209C, що я d? враження, що це+, зазначеному...., якщо ми порівняємо обмежувач крутного моменту, здається, що + довіряти так, щоб? я можу і помилятися...
    В ****llo турбіни я бачив карту overboost, що x-змінною геометрією мені здавалося дивним, я зробив пошук в інтернеті і що я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксованій геометрії управляється пневматично від ecu...

У edc16-там повинна бути карта Nm>>Iq, я можу знайти її, як правило ? незабаром після цього час впорскування....
    Карти диму можуть бути ці адреси?? всі 16x16
    190358
    19059C
    1907E0

І це 16x25 191B02, що карту може бути? Перетворення??

Я бачу, що дуже часто карти зупинки осі X прибуває в 3200, що відповідає ці осі??? Дизель або Нм??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Чекаємо який-небудь спеціаліст dia певну інформацію про це..що стосується турбіни,я був переконаний, що було в змінною геометрією на те, що двигун, але, присягаюся, не я навіть відкрив капот, щоб побачити її фізично.. Завтра я бачу, це зробити...який сором... добре, що половини, і мій...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Чекаємо який-небудь спеціаліст dia певну інформацію про це..що стосується турбіни,я був переконаний, що було в змінною геометрією на те, що двигун, але, присягаюся, не я навіть відкрив капот, щоб побачити її фізично.. Завтра я бачу, це зробити...який сором... добре, що половини, і мій...
    Обсяг високому "скажімо", потужність посередня, і на низьких обертах діапазон використання низька... gi? передбачав щось подібне.
    П ? проблема...... ми qu? щоб дати вам руку.... до того, що я можу з задоволенням....

Ми намагаємося зрозуміти, що відноситься до осі X точок зупину, який повідомляє, 3200..... Дизель або Нм або що ще???
    Ви пробували mvere карти з winols...??

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Обсяг високому "скажімо", потужність посередня, і на низьких обертах діапазон використання низька... gi? передбачав щось подібне.
    П ? проблема...... ми qu? щоб дати вам руку.... до того, що я можу з задоволенням....

Ми намагаємося зрозуміти, що відноситься до осі X точок зупину, який повідомляє, 3200..... Дизель або Нм або що ще???
    Я ніколи не використовував winols, досі я грав тільки з ecm ,і тоді все одно не було б damis для цього ебу, від того, що я читаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Якщо gi? з цим не розумію...( ваші питальні знаки, я їх узяв, як ваші невизначеності і не в якості підтримки, щоб мені міркувати... ) тепер з ipad і aime' я не можу переглянути карти.. Завтра я дивлюся на туза, і якщо ми дещо розумію..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Я ніколи не використовував winols, досі я грав тільки з ecm ,і тоді все одно не було б damis для цього ебу, від того, що я читаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Якщо gi? з цим не розумію...( ваші питальні знаки, я їх узяв, як ваші невизначеності і не в якості підтримки, щоб мені міркувати... ) тепер з ipad і aime' я не можу переглянути карти.. Завтра я дивлюся на туза, і якщо ми дещо розумію..
    C'? демо-версію, я теж в damos x цього ecu.
    Я використовую або winols x карти в формули, табличний, що ecm x 2d... один поруч з іншим.. Вам допомагає, як ви знаєте...
    Як правило, вісь x повинна бути дизель, а не Нм? мене зараз виникають сумніви, для цього ecu...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio

Я розмірковував про "3200".. я Думаю, крутний момент, маючи кошти, як максимальний крутний момент 320 нм.. Може бути 3200/10...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Так, і на 16 пара має коефіцієнт перетворення 0,1.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Так, і на 16 пара має коефіцієнт перетворення 0,1.
    Ви праві, x-коефіцієнт перетворення, але судячи по пам'яті, що на даний момент у мене карту, мені здається, що обмежувач крутного моменту буде на висоті 3901.. це значення відповідає 320Nm оголошені і не ті осі X, що f? часто посилаються...
    ? також вірно, що дуже часто карти не потрібні бути повними в перерву до 100% потужності....

ГОКУ, ти дав 1 переглянути на двигун х, щоб побачити, якщо я був неправий на turbo тип ???

Сторінка 4 з 18 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •