мені щиро подобається, безкоштовно!!!якщо б можна було я girerei ще з дизель-механічні насоси, що якість звуку, як scania, коли sn вільні xD
мені щиро подобається, безкоштовно!!!якщо б можна було я girerei ще з дизель-механічні насоси, що якість звуку, як scania, коли sn вільні xD
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Так, consumeremo навіть менше, і, можливо, може бути, зробили б менш шкідливо для здоров'я, порівняно з нано-частинками з dpf.. він тебе..![]()
Про виступ на здоров'я я думаю, що ви помиляєтеся (але не впевнений) ? створено DPF саме забруднення cio? щоб менше забруднювати повітря, яким ми дихаємо, та ін...
я знаю,?, принаймні, нам? що кажуть експерти, ці нано-частинки, які будуть виведені з dpf в процесі регенерації, що вони дуже шкідливі для нашого здоров'я..
спробуйте дати в око в якійсь відео в інтернеті на nanoparticles..
Я фломастери? що це, чи добре-пі? складним і не доступними для простих людей, але конкретних фахівців галузі з лабораторіями в передових.
у будь-якому випадку, ефективно чи ні ми в бізнесі, ми pippiamo все чому? коли ? повний ми повинні очистити його і прибрати речовини, які виходять, залишаються в offina
Ви вибачте за невігластво, але що тоді ? збиток !В якій? мета ? був винайдений ?
для тієї ж мети всіх речей сьогодні!!! В комерційних цілях...поміняйте на fap подивитися скільки коштує![]()
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Для слави екологів, які справедливо вимагають світі pi? чистий, але який в кінці кінців€ або ? або іншою валютою, що створює економічний інтерес, керує всім, забуваючи загальне благо....або тільки визначених