Сторінка 4 з 10 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 101

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Навіть якщо ви б приклади ви не могли їх бачити, чому? у вас є кілька повідомлень, однак ця проблема ? що ви зобов'язані бачення спрощено ECM. Спробуйте використовувати winols, відслідковувати ті ж карти, що перед тобою з ECm. Таким чином, ви знайдете всі дійсні значення на осях і в мапу і не фіктивні навантаження і числа обертів... в будь-якому випадку те, що ECM називається "навантаження на parsializzato", якщо я правильно пам'ятаю, повинен мати обмежувач). Збагачення при прискоренні педалі і обмежувач крутного моменту ? правильно.
    Час вприскування є boost * rpm або щось подібне!
    Ви час лиття під тиском, є ті, які ви сказали, boost * rpm, тому я повинен зрівняти час вприскування, педалі і обмежувач крутного моменту, правильно? Однак c'? я WinOLS, але мені потрібно допомога.. у вас є whatsapp чи інше?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Ви час лиття під тиском, є ті, які ви сказали, boost * rpm, тому я повинен зрівняти час вприскування, педалі і обмежувач крутного моменту, правильно? Однак c'? я WinOLS, але мені потрібно допомога.. у вас є whatsapp чи інше?
    Так, я як whatsapp, skype, але по мірі можливості ми намагаємося використовувати форум, так? sar? корисною для інших. тоді, якщо ви навіть крок контакт.

Приїхавши до нас, час вприскування не змінюється, так само, можливо ? що-ї? важко змінити, щоб зробити карту "красиві"...

Зараз спробуйте залишити їх стояти оригінальні, так масштабуються до 70 мм^3/i і припустимо, що ? майже максимум, на що ? може впорскувати інжектором 105л.с. спробуйте зробити лог в оригінальні машини, відстежуючи кількість вводять обертів двигуна і педалі акселератора. Ви побачите, що у справу? вводять з машини ? pressoch? постійний, як і, утримуючи педаль в натиснутому положенні. Після вимірювання потрібно шукати в 2D обмежувач, який блокує q.. деякі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Так, я як whatsapp, skype, але по мірі можливості ми намагаємося використовувати форум, так? sar? корисною для інших. тоді, якщо ви навіть крок контакт.

Приїхавши до нас, час вприскування не змінюється, так само, можливо ? що-ї? важко змінити, щоб зробити карту "красиві"...

Зараз спробуйте залишити їх стояти оригінальні, так масштабуються до 70 мм^3/i і припустимо, що ? майже максимум, на що ? може впорскувати інжектором 105л.с. спробуйте зробити лог в оригінальні машини, відстежуючи кількість вводять обертів двигуна і педалі акселератора. Ви побачите, що у справу? вводять з машини ? pressoch? постійний, як і, утримуючи педаль в натиснутому положенні. Після вимірювання потрібно шукати в 2D обмежувач, який блокує q.. деякі
    Ви насправді на такого роду авто я знаю, що максимум, що ви можете збільшити час вприскування 500 точок cio? переходячи від 70 до 75 мм^3? на даний момент я можу залишити їх, а тому. Те, що тепер я хотів би знати ? як збалансувати обмежувач диму, педалі і пара, як відбувається розрахунок, щоб дати йому правильні кроком?. Я встановив WinOLS, але не можу знайти damos для цього авто.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав carbo92 Visualizza Messaggio
    Ви насправді на такого роду авто я знаю, що максимум, що ви можете збільшити час вприскування 500 точок cio? переходячи від 70 до 75 мм^3? на даний момент я можу залишити їх, а тому. Те, що тепер я хотів би знати ? як збалансувати обмежувач диму, педалі і пара, як відбувається розрахунок, щоб дати йому правильні кроком?. Я встановив WinOLS, але не можу знайти damos для цього авто.
    500 очок не 5мм^3-й? тільки, багато більше, на щастя, тих, хто дав вам ці відомості, ймовірно, був не в курсі обмежувач кількості? залежно від t_ref. чому використав не всі лаппа часу.

Аналізувати карту одночасно. Після do око навіть на карту. Візьми обмежувач диму. Осі x і у вас є потік повітря, виражена в мг/i, а на осі y вас немає оборотів, значення, які ви знайдете на карті, витрата палива. сказав, що це modificheresti? Ви вірите, що це необхідно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Я переробив карту, але я повністю змінив деякі речі. Як вона йде зараз?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я бачив карту, але ви тільки збільшили відсотки... і в будь-якому випадку це сходить впевнений, через збільшення rail без коригування біт захисту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    не існує навантаження і кількість обертів ? неправильно те, що вам показує ecm! завантажити карту з winols, і скажіть, що подивитися в осі, відкривши таблицю.
    ОБМЕЖУВАЧ (говорить саме слово) треба обмежити, зменшити певну річ, в даному випадку), якщо вас збільшується цю карту, ви можете отримати підвищення). але перш ніж зрозуміти, як змінити його, ви повинні знати, як діє.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    не існує навантаження і кількість обертів ? неправильно те, що вам показує ecm! завантажити карту з winols, і скажіть, що подивитися в осі, відкривши таблицю.
    ОБМЕЖУВАЧ (говорить саме слово) треба обмежити, зменшити певну річ, в даному випадку), якщо вас збільшується цю карту, ви можете отримати підвищення). але перш ніж зрозуміти, як змінити його, ви повинні знати, як діє.
    І як я повинен діяти тоді? Я знаю, k, потрібно коригувати rail і диму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Ви damos для цього ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    так, але не змінюють малюка, чому? його, сказав доктор, ви повинні знати, що зміна в будь-якій точці тому, в іншому разі ви не можете змінити машину так, як хочете. Приходить поза, як правило, результат посередній...
    Обмежувач диму діє обмеження сфери дизель. так ? пов'язано з педалі і обмежувач крутного моменту, скажімо, що ? з тієї ж сім'ї, але це при редагуванні ви calcolandolo, і ми говоримо, що до 140cv (оцінка)? необхідно доторкнутися до нього, насправді, якщо ви робите разі останній стовпець показує значення 70.47 мм^3/i. У будь-якому разі сьогодні ввечері ви з цим впоратися? побачити, як це відбувається, тепер я не вистачило часу. Вас тим часом porva зробити як я запропонував і завантажує таблицю обмежувач диму в winols і дивиться добре осей.

Сторінка 4 з 10 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •