Так, я як whatsapp, skype, але по мірі можливості ми намагаємося використовувати форум, так? sar? корисною для інших. тоді, якщо ви навіть крок контакт.
Приїхавши до нас, час вприскування не змінюється, так само, можливо ? що-ї? важко змінити, щоб зробити карту "красиві"...
Зараз спробуйте залишити їх стояти оригінальні, так масштабуються до 70 мм^3/i і припустимо, що ? майже максимум, на що ? може впорскувати інжектором 105л.с. спробуйте зробити лог в оригінальні машини, відстежуючи кількість вводять обертів двигуна і педалі акселератора. Ви побачите, що у справу? вводять з машини ? pressoch? постійний, як і, утримуючи педаль в натиснутому положенні. Після вимірювання потрібно шукати в 2D обмежувач, який блокує q.. деякі
Ви насправді на такого роду авто я знаю, що максимум, що ви можете збільшити час вприскування 500 точок cio? переходячи від 70 до 75 мм^3? на даний момент я можу залишити їх, а тому. Те, що тепер я хотів би знати ? як збалансувати обмежувач диму, педалі і пара, як відбувається розрахунок, щоб дати йому правильні кроком?. Я встановив WinOLS, але не можу знайти damos для цього авто.
500 очок не 5мм^3-й? тільки, багато більше, на щастя, тих, хто дав вам ці відомості, ймовірно, був не в курсі обмежувач кількості? залежно від t_ref. чому використав не всі лаппа часу.
Аналізувати карту одночасно. Після do око навіть на карту. Візьми обмежувач диму. Осі x і у вас є потік повітря, виражена в мг/i, а на осі y вас немає оборотів, значення, які ви знайдете на карті, витрата палива. сказав, що це modificheresti? Ви вірите, що це необхідно?
Я переробив карту, але я повністю змінив деякі речі. Як вона йде зараз?
я бачив карту, але ви тільки збільшили відсотки... і в будь-якому випадку це сходить впевнений, через збільшення rail без коригування біт захисту.
не існує навантаження і кількість обертів ? неправильно те, що вам показує ecm! завантажити карту з winols, і скажіть, що подивитися в осі, відкривши таблицю.
ОБМЕЖУВАЧ (говорить саме слово) треба обмежити, зменшити певну річ, в даному випадку), якщо вас збільшується цю карту, ви можете отримати підвищення). але перш ніж зрозуміти, як змінити його, ви повинні знати, як діє.
так, але не змінюють малюка, чому? його, сказав доктор, ви повинні знати, що зміна в будь-якій точці тому, в іншому разі ви не можете змінити машину так, як хочете. Приходить поза, як правило, результат посередній...
Обмежувач диму діє обмеження сфери дизель. так ? пов'язано з педалі і обмежувач крутного моменту, скажімо, що ? з тієї ж сім'ї, але це при редагуванні ви calcolandolo, і ми говоримо, що до 140cv (оцінка)? необхідно доторкнутися до нього, насправді, якщо ви робите разі останній стовпець показує значення 70.47 мм^3/i. У будь-якому разі сьогодні ввечері ви з цим впоратися? побачити, як це відбувається, тепер я не вистачило часу. Вас тим часом porva зробити як я запропонував і завантажує таблицю обмежувач диму в winols і дивиться добре осей.