Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 79

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    МОНЦА
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    мені здається, що ви не читаєте мої повідомлення нагадаємо потім я послав порушення офіцер побачив, що і це вже третій раз, коли ви йдете проти правил у наступній ви banno остаточно, тому я закликаю тебе читати правила.
    впевнений, що ви погані....один не робить це спеціально...і вас bannate і т. д. і т. д boooo не розумію...

я вибачаюся ще раз....не практично....мене можна зняти за порушення ...привіт спасибі

Citazione Спочатку Написав ecutano Visualizza Messaggio
    Привіт , інтерфейс, який вас в курсі добре , для boot mode ви розміщаєте фото ебу з терморегулятори , щоб перевести ебу в режим завантаження потрібно поставити масу на контакт 20 на кілька секунд, перш ніж увійти в картину, після відключення від маси і почала читати flash.
    і можна це зробити без boot mode?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-06-2013 до 13:18
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо ви не розумієте, проблема в наступному, фігня ви перебуваєте поза.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    Citazione Спочатку Написав biancanevee Visualizza Messaggio
    впевнений, що ви погані....один не робить це спеціально...і вас bannate і т. д. і т. д boooo не розумію...

я вибачаюся ще раз....не практично....мене можна зняти за порушення ...привіт спасибі

і можна це зробити без boot mode?
    Але які проблеми у вас поставити один провід на масу , я починаю думати, що ви просто хочете збільшити свої повідомлення , правда!!!
    Якщо вам потрібно руку даю тобі охоче , на відміну залишимо в спокої !!
    Привіт
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    МОНЦА
    Повідомлення
    51
    ви можете пояснити мені, де я помилився? я зробив це не спеціально...дайте мені зрозуміти,
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    МОНЦА
    Повідомлення
    51
    то проблема ? що не ніколи не робив...а потім фотографії, які ви надіслали мені я не можу переглянути не можу скачати нічого. як я можу покласти провід на масу, якщо c'? роз'єм додається?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    то проблема ? що не ніколи не робив...а потім фотографії, які ви надіслали мені я не можу переглянути не можу скачати нічого. як я можу покласти провід на масу, якщо c'? роз'єм додається?
    Підключення ебу є пін-код з номером , пін-20 не avr? немає проводів , вставити шпильку прив'язали до нитки, що matterai в маси
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    МОНЦА
    Повідомлення
    51
    вибачте, може, я, що, що вони неосвічені в області....вибачте, але якщо c'? роз'єм над, як поставив шпильки? і потім pin-код 20, на який з двох роз'ємів? ми визнаємо, що зможе поставити масу на контакт 20...після? інший штекер повинен бути підключений в той час як я це роблю?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    88
    мама моя, що драма
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    262
    вибачте, може, я, що, що вони неосвічені в області....вибачте, але якщо c'? роз'єм над, як поставив шпильки? і потім pin-код 20, на який з двох роз'ємів? ми визнаємо, що зможе поставити масу на контакт 20...після? інший штекер повинен бути підключений в той час як я це роблю?
    Буде дуже сильно@? проясніть ще краще , блок управління має дві сполуки , і джгута , якщо ви прямуєте йде на двигун і підключається до форсунок датчики, etc ... , інший іде в напрямку, скажімо, в салоні автомобіля , в цьому зв'язку, що йде у бік салону ? правильний вибір , тепер ви побачите, що має підключення захист одразу вище, що покриває дроти , ок, ви там , "зняти захист" підключення, так що пізнати контакт 20 , який, якщо ви подивіться добре на підключення і забив, або, принаймні в крайності є підключення пін та ініціали , а потім ви просто порахуйте , вставити шпильку в контакт 20 , залишивши підключеної підключення до ебу , його поклали в маси , наприклад, на основі блоку управління , увімкніть рамках залишивши провід на масу на кілька секунд і в цей момент ви поставите ебу в boot mode і прямо зараз виконати читання flash ебу , я сподіваюся, що було ясно , але, вибачте, питання , що ви робите ???
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    МОНЦА
    Повідомлення
    51
    тоді хто-небудь мені поясніть краще...шпильки я повинен надіти на правий роз'єм? або lod evo поставити на контакт 20 від системи...я не розумію....тоді я не розумію що ltra....якщо я поставив шпильки роз'єм, очевидно, і відключений...тому, коли я повинен повісити трубку?
    IP

Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •