Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-06-2013 до 13:18
якщо ви не розумієте, проблема в наступному, фігня ви перебуваєте поза.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ви можете пояснити мені, де я помилився? я зробив це не спеціально...дайте мені зрозуміти,
то проблема ? що не ніколи не робив...а потім фотографії, які ви надіслали мені я не можу переглянути не можу скачати нічого. як я можу покласти провід на масу, якщо c'? роз'єм додається?
вибачте, може, я, що, що вони неосвічені в області....вибачте, але якщо c'? роз'єм над, як поставив шпильки? і потім pin-код 20, на який з двох роз'ємів? ми визнаємо, що зможе поставити масу на контакт 20...після? інший штекер повинен бути підключений в той час як я це роблю?
мама моя, що драма
Буде дуже сильно@? проясніть ще краще , блок управління має дві сполуки , і джгута , якщо ви прямуєте йде на двигун і підключається до форсунок датчики, etc ... , інший іде в напрямку, скажімо, в салоні автомобіля , в цьому зв'язку, що йде у бік салону ? правильний вибір , тепер ви побачите, що має підключення захист одразу вище, що покриває дроти , ок, ви там , "зняти захист" підключення, так що пізнати контакт 20 , який, якщо ви подивіться добре на підключення і забив, або, принаймні в крайності є підключення пін та ініціали , а потім ви просто порахуйте , вставити шпильку в контакт 20 , залишивши підключеної підключення до ебу , його поклали в маси , наприклад, на основі блоку управління , увімкніть рамках залишивши провід на масу на кілька секунд і в цей момент ви поставите ебу в boot mode і прямо зараз виконати читання flash ебу , я сподіваюся, що було ясно , але, вибачте, питання , що ви робите ???
тоді хто-небудь мені поясніть краще...шпильки я повинен надіти на правий роз'єм? або lod evo поставити на контакт 20 від системи...я не розумію....тоді я не розумію що ltra....якщо я поставив шпильки роз'єм, очевидно, і відключений...тому, коли я повинен повісити трубку?