Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 39 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ок, я назад, ти мод, наприклад на цей файл?

увагу, я не маю на увазі зробити відображення повної, мені тільки шкода, що я modificassi тільки кривою (наприклад, limit), відповідно педаль і lim пара, так я переконаний, що ви можете зробити?

нічого не робити?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2013 в 19:00

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Йосип...не живу на форумі...тепер я додаю файл mod з обмежувачем на мене...враховуючи, що egr закривається, avr? маса всмоктуваного повітря в 1200mg в повному навантаженні...і я хочу карту і не надмірно димний, вибираю afr 14.5...так що вам треба? додати 85mm3 дизельного палива.
    Ось тобі карта з обмежувачем), калібрований для afr 14.5.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-04-2013 в 19:01

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    дякуємо за вашу доступність?, я розумію ваш розрахунок, і вашу логіку, але якщо ви можете і хочете, якщо я міг modare обмежувач крутного моменту в залежності від фільтра, який ви дали, так я розумію

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Здрастуйте, йосип...обмежувач крутного моменту, чесно кажучи, не ризикну доторкнутися до нього чому? я не знаю, автомобілі, і, тим більше умови, у яких він знаходиться, і perdipi? як керівництво власника...А, я бачу, що виражає нм...якби мою машину...я б зробив це прямо в squardra в 450nm...але, повторюю, я-божевільний для star тихий, від 200 балів від 1000 до 2500 оборотів, і потім принесіть інше 400nm...

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    машина ? мій брат і я зіставлено час від часу до туристичне дав 172cv, я просто намагаюся зрозуміти логіку вашого зміни, чому? мені дуже цікаво, тут ми всі, щоб дізнатися, вірно? добре, якщо я можу поліпшити, я дуже люблю ваші уроки, якщо в мп мені ***** до вас mod для цієї машини, так що, можливо, ви скажіть мені, помилки та поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Йосип...мапу на тебе я дивлюсь з задоволенням..тільки ? краще поставити його в чу?...вас приваблюють mod якщо ми пошлемо матеріал в pvt

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я бачу, що в кінці кінців ви прийшли до угоди,вважають, що кожен має свій власний метод, правильно чи неправильно, що так важливо, що ви не робите пошкодження і мають результати,багато змінюють в класичному стилі,% і т. д. інші роблять розрахунки, які б вірної теорії, але в кінці кінців я повторюю просто отримати бажаного результату, і', і' краща карта,як каже mariodarkblue не має сенсу продовжувати обговорення в м. між вами, але було б більш конструктивно, щоб все це зробити, тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ніхто не, що він сказав, що мій файл, якщо може бути добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    привіт михайло...вибачте, але я був далеко...я дав йому подивитися...? дуууже м'якийперейти тихий...

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •