А також закрити egr карта
Подивитися хоча MAF завжди залишається фіксованою в 540mg.. може бути пішов, або у вас є вихід, який не добре з'єднується з pin-код.
А також закрити egr карта
Подивитися хоча MAF завжди залишається фіксованою в 540mg.. може бути пішов, або у вас є вихід, який не добре з'єднується з pin-код.
Я знайшов трохи часу, щоб присвятити машина,
я помітив, з великим жалем, що EGR була відкрита, і помилка, що я перенесла час був тільки в пам'яті. Я побудував лист розташовуватися між трубою, що призводить вихлопних газів до EGR EGR-ж. Зайве говорити, що лайно було всередині :S
Потім за допомогою Vag я майже заблокував EGR, але як тільки ти sar? здатний буде дуже сильно@? закрити EGR на карті, а також спробувати вирішити проблему вильоту в теплі причини ansieee XD
Але ви знаєте, що це? карту золотих + оновив для мого автомобіля?
Дякую
Новини,
сьогодні у мене є один датчик витрати повітря, і у мене встановлений. Ми говоримо, що здається, що авто йде краще.
Тепер я бачу, як вона йде, і тоді provvedo за допомогою вас, щоб заглушити EGR на карті і вирішити проблеми вильоту і тепло.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-04-2013 в 21:25
Як я можу зрозуміти, чи існує ще оновлення?
ось рішення для пуску гарячої...
від 0EEE26 в 0EEE2A і
від 0EEE38 в 0EEE3C
збільшується 900 пунктів
Тим часом, ДЯКУЮ за увагу,
слухати або краще читайте, це ? перший файл-карту, яка крім як в абсолютному, отже, я сподіваюся, зробили все правильно. Вам докладаю те, що я зміг призначати