Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 53

Обговорення: nocode на edc15p+ vag 1.4 tdi

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    хлопці, на мою думку, тут ми втрачаємо дуже багато про виступи теоретиків.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    мікро-читає з flash, chk, що хоче, в принципі, розрахунок chk працює таким чином:сума всіх значень у пам'яті, давали, наприклад, як результат 3FA, це значення було написано в одній області пам'яті мікро-пішла подивитися і почитати всю пам'ять була сума, перевіряючи, що результат був потрібний, тому, як правило, якщо вона встала, кривий бензин і досягав значення 4FC з chk ми ходили до зниження зони eprom, яка не використовувалася(як правило, області, всієї до FF), поки chk повертався в 3FA, на ecu vag з 2 plcc ебу читав спогади тільки при включенні живлення, так що, коли я використовував емулятор з перших програм, які не correggevano в chk в режимі реального часу, фінч? машина була в рух, можна було зробити всі зміни, шер хотіли, але якщо spegnevi автомобіль, щоб привести в рух, потрібно було, щоб поповнити сили в пам'яті картки зі значенням chk правильно, потім почали здійснювати контроль chk періодичні кожен малюк час, і просто chk(нікчемні суми) обробляється з допомогою різних алгоритмів розрахунку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    я, однак, на new beetle з edc15p+ я судив тільки 24c04 з допомогою програми vagimmo edc15 і у мене не було проблем, вони, однак, відомо, що на деяких ecu vag треба processarle обидва, чому? функції, на інший залишається лампа горить, на інший раніше не виходить-й? у діагностиці, я мав cu.. і ? матч без будь-шпигун, і я можу навіть потрапити в діагноз.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    ок, є, і я зрозумів, нарешті, як виконується корекція, велике спасибі, що ви були дуже чіткі chicco насправді праві, вік, сказавши, що ми йдемо надто на теоретичному, прошу perdinarmi, але я ненавиджу, піднявши руку, - що, про що я знаю мало, або я не розумію і досі, я зробив це, на жаль, так... насправді мені не вистачає такої теоретичної частини цифрової електроніки (не аналоговим, я електротехнік років тому, і вони пристрасно низької частоти, підсилювачі та клапани для точності )

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    тоді андрій, що ми залишилися, ми робимо ситуацію? ви, якщо хочете, я можу допомогти вам, я сказав вам, що у мене є ecu vag 1.4 edc 15p, а потім я також кабель obd, що може поставити офф іммо сідла edc15p або навіть clonarle

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав chicco Visualizza Messaggio
    я, однак, на new beetle з edc15p+ я судив тільки 24c04 з допомогою програми vagimmo edc15 і у мене не було проблем, вони, однак, відомо, що на деяких ecu vag треба processarle обидва, чому? функції, на інший залишається лампа горить, на інший раніше не виходить-й? у діагностиці, я мав cu.. і ? матч без будь-шпигун, і я можу навіть потрапити в діагноз.
    і ось те, що я не можу зрозуміти, це "робота" (в лапках що стосується мене, так як я на початку). не c і логіка роботи узгоджується.. приклад: машина, і це, ecu і це.... ви в цілому з цією процедурою і частково з quest інший.... в кінці кінців від екю, в екю розгляду може змінити деякі горить іншим блимає деякі не вступають в діагноз.... деякі просто тільки зробити e2p інші також flash.... так що від eci в ecu щось і впевнений, що змінити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав vic64it Visualizza Messaggio
    тоді андрій, що ми залишилися, ми робимо ситуацію? ви, якщо хочете, я можу допомогти вам, я сказав вам, що у мене є ecu vag 1.4 edc 15p, а потім я також кабель obd, що може поставити офф іммо сідла edc15p або навіть clonarle
    ви я послав mp l ви читали?
    що ж стосується кабель obd тому тільки edc15?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Але резервну копію пам'яті ecu орі ти?У eeprom ? було прочитати, перш ніж передати його на інший ecu, інакше зараз вас можна знайти пошкоджений, інший ecu може нам написав вище, що-то.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    ви я зробив backup 3 перший з послідовним, то після того, що я відкрита, я резервне копіювання як e2p, що flash, я також резервне копіювання e2p інших 2 екю provate. я читав всі до школи з gq

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    тоді, по мені, не випливає, що проблеми відновити інший ecu, то, що ви знайшли для мене добре.

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •