-
ок, спасибі LucaGT зараз? я повинен спробувати змусити її працювати
-
привіт, хлопці, я перейду на кабель vcds, я пробував, caddy, нічого не працює, але, як каже cawadany після того, що він підключений до роз'єм obd індикатор eccende червоний і після р? стає зеленим, навіть мій f? cos? (раніше я думав, що помер я не дивився на добре) коли? я підключив на caddy, і я спробував увійти в engine зробили деякі речі відрізняється від звичайного (як ніби він намагається декілька протоколів зв'язку "? було моє враження") після цього не було більше? тести позитивні воріт; і він ніколи більше не зробив те, про яких я писав раніше,(cio? у пове зв'язку) я зрозумів, що навіть якщо в реальному пк я відключив інтернет у віртуальній реабілітації при кожному включенні, і я боюся, що він підключений; так, може бути, це зараз мені каже: " interface not found "
питання: що я можу зробити прямо зараз? я кидаю його? я знаю, що ви можете? перепрограмувати, хтось із вас він вже? зробив? я починаю зв'язатися з продавцем, якщо ви знаєте щось про це вам прослуховування, і дякую всім
-
-

Спочатку Написав
LucaGT
Що вам говорить usbview?
cioa LucaGT ви знаєте, що між однією річчю й інший, ще я забув спробувати !!!
-
привіт LucaGT я не знаю, чому, але тест портів ? повернувся ок ; я використовував usbview даю посилання, де ви можете побачити зображення http://i46.tinypic*****/1exavd.jpg
привіт і з святом пасхи
-
Як, здається, і не був знятий, e2p.
Ви пробували змусити його працювати в системі реального, а не віртуального?
Зазвичай, немає відмінності назад, але ви ніколи не знаєте,
-
тому, якщо я правильно розумію, якщо e2p був видалений usb view не буде знайдено у елементі управління, який виконаний , ок спробує? в xp справжнім, ти бачив коли-небудь, що, можливо, починає працювати, привіт
-
Я знаю, e2p були б знищені, не було б і написав Ross-Tech в USBview
-
привіт всім, хлопці є на форумі кабелю vcds, я був р? зайнятий, і я не міг зробити більше? доказів, сьогодні я встановив все на xp справжнім пробував 10 хвилин тому, і працює???? підключається до машини, очищає dtc, і є багато елементів, які потрібно зрозуміти, в спокої; спасибі, хлопці, всім за вашу допомогу
-
Однак, якщо ви шукаєте в мережі ви знайдете драйвери для його запуску на windows 7 64 bit, не потрібно, щоб сили xp!
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму