Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40-42 -

Обговорення: альфа 159 2.0 jtdm

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    6
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    Привіт всім, я підтверджую, alfa Romeo витягнув оновлення відновлююча,для того типу помилок, про які повідомляється.
    Дивіться версія мого ебу (який я написав трохи раніше) чи можете ви сказати мені, якщо я вже? встановив це оновлення, чи ні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    X monsterdark завтра там я дивлюся і знаю, що сказати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт з тих даних, що я ці цифри ебу не вважаю, що вони змінюються всі .якщо на терпіння, сьогодні ввечері я намагаюся scannerizzarti данных.если немає ідіть в автосалон альфа-і зробіть тест з examiner

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    6
    Я віддаю перевагу чекати вашого scannerizzazzione...якщо я йду в альфа-я хочу туди х зробити оновлення в іншому випадку тільки атакувати машина, що ви хочете, всього в 25 євро! Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    001.jpg

привіт вам вставити файл я не знаю, якщо ввели все правильно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Купити простий elm327 max 30? діагностику і ви зробите стільки, скільки захочете!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    6
    якщо я натискаю у вашому файлі я отримую повідомлення про помилку...

MoNsTeRDarK, ви не маєте дозволу отримати доступ до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:

Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
    Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав MoNsTeRDarK Visualizza Messaggio
    якщо я натискаю у вашому файлі я отримую повідомлення про помилку...

MoNsTeRDarK, ви не маєте дозволу отримати доступ до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:

Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
    Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.
    Якщо читати правила всі ви sar? pi? ясно
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    X 123alexs,але цей інструмент робить тільки діагностика, або робить завантаження оновлень?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    6
    Я вже? кабель elm327, але ви не можете бачити/зробити оновлення блоку управління двигуна....

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •