-
Витоки цієї системи дуже давні думає, що стояли на двигуни полювання під час secondoa світової війни саме тому, що всі бензини dell епохи робили досить паршиве, і використовував усі хитрощі, щоб уникнути детонації, і так далі сьогодні ? дуже еволюціонували, навіть є блоки управління програмовані і заявила, що форсунки я думаю, що гра повинна коштувати свічок, щоб робити такі операції, вважає, що вода pur) з використанням цієї дистильованої, і, використовуючи метанол виробляють залишків кислоти, які, в кінцевому рахунку корозію л алюмінієві головки блоку циліндрів і, крім того ? пу, правда, що водою scrosta і очищає від залишків горіння в камері згоряння і клапанів, але цей ефект мийки також впливає на ****llo мастила циліндра і тоді, зазвичай перед вимиканням автомобіль, який використовує систему, як це ? добре ходити на "p"? без цього я ставлю " вкл " для того, щоб tt залишки води і особливо metalono згоріти повністю, я сподіваюся, що було ясно, 
запуску ця дивна ідея pergh? замість води nn спробуйте установки скрапленого газу
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-10-2013 до 08:20
-
Тому що вода,all підвищення температури пов'язано від вибуху бензину стає лазня від життя все кисню, що sovralimenta згоряння вже сталося від бензину
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму