Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-32-32 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    94
    Витоки цієї системи дуже давні думає, що стояли на двигуни полювання під час secondoa світової війни саме тому, що всі бензини dell епохи робили досить паршиве, і використовував усі хитрощі, щоб уникнути детонації, і так далі сьогодні ? дуже еволюціонували, навіть є блоки управління програмовані і заявила, що форсунки я думаю, що гра повинна коштувати свічок, щоб робити такі операції, вважає, що вода pur) з використанням цієї дистильованої, і, використовуючи метанол виробляють залишків кислоти, які, в кінцевому рахунку корозію л алюмінієві головки блоку циліндрів і, крім того ? пу, правда, що водою scrosta і очищає від залишків горіння в камері згоряння і клапанів, але цей ефект мийки також впливає на ****llo мастила циліндра і тоді, зазвичай перед вимиканням автомобіль, який використовує систему, як це ? добре ходити на "p"? без цього я ставлю " вкл " для того, щоб tt залишки води і особливо metalono згоріти повністю, я сподіваюся, що було ясно,

запуску ця дивна ідея pergh? замість води nn спробуйте установки скрапленого газу
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 18-10-2013 до 08:20

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    109
    Тому що вода,all підвищення температури пов'язано від вибуху бензину стає лазня від життя все кисню, що sovralimenta згоряння вже сталося від бензину

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •