Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 48

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    З досвіду можу сказати, що ніхто не народжується дізналися, але те, що має значення ? воля? вчитися.

Легко критикувати або sm***are новоспечених, може бути, якщо зовсім небагато, багаж на плечі, даючи собою зрозумілі речі, які, можливо, для інших незрозумілі. Для? головне, що ? вчитися і багато читати, перш ніж запитати, тому після того, як ви ? в змозі встановити розумний питання, що пу? покласти в труднощі? експерт турі.

Я, коли мені знайомий нового поля я читаю всі інформація, яку я знаходжу навколо, тому, коли я створив основу початку, може бути, попросити роз'яснень, і, звичайно, не докладні інструкції, які не служать нічого і не дізнатися.

Присутній на форумі, ви зустрінете легко в людей, просимо вас, можливо, як ви робите карту, в даному конкретному випадку, і, можливо, типу не страшно, чи що ? програміст... і в цих випадках проходить волю? також + прекрасний вид з supporter.
    ваш аргумент ? правильно, але не всі ми однакові, а для кого-то, дізнатися ? pi? важко, якщо відсутні підстави мені потрібно допомогти, навіть на тривіальні речі, я тебе, наприклад, я ? довелося замінити турбіну моєї bmw, в майстерні, вони мене бюджет 3000 євро на роботі, я, інформування мене та намагається в інтернеті я знайти все необхідне і я змінилася, тільки не механік, але коли я бачу двигун ? як якщо б мене все спонтанно, я пам'ятаю кожну річ в дуже метушливий, хлопець, я знаю, що була така ж проблема і разом ми замінили його турбіни, я пішов крок за кроком, допомагаючи йому в розбиранні, то при складанні зробив усе, що він, я був щасливий, йому зробили дізнатися щось корисне, навіть якщо я вдарив 3 місяців, щоб спробувати і зрозуміти, що робити так, як краще я знаю, що курси коштують спадщини і не можу я дати вам не так, і різниця між початківцем і професіоналом полягає саме в цьому, знання і зусилля, щоб дістатися до нього, але, як я думаю, я допомогу, навіть банально ? завжди жестом вам? і seriet? у pi?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    ваш аргумент ? правильно, але не всі ми однакові, а для кого-то, дізнатися ? pi? важко, якщо відсутні підстави мені потрібно допомогти, навіть на тривіальні речі, я тебе, наприклад, я ? довелося замінити турбіну моєї bmw, в майстерні, вони мене бюджет 3000 євро на роботі, я, інформування мене та намагається в інтернеті я знайти все необхідне і я змінилася, тільки не механік, але коли я бачу двигун ? як якщо б мене все спонтанно, я пам'ятаю кожну річ в дуже метушливий, хлопець, я знаю, що була така ж проблема і разом ми замінили його турбіни, я пішов крок за кроком, допомагаючи йому в розбиранні, то при складанні зробив усе, що він, я був щасливий, йому зробили дізнатися щось корисне, навіть якщо я вдарив 3 місяців, щоб спробувати і зрозуміти, що робити так, як краще я знаю, що курси коштують спадщини і не можу я дати вам не так, і різниця між початківцем і професіоналом полягає саме в цьому, знання і зусилля, щоб дістатися до нього, але, як я думаю, я допомогу, навіть банально ? завжди жестом вам? і seriet? у pi?
    Я згоден....але не всі професіонали, як ви думаєте, чому? їх знати не sbandierano навколо легко, багато ви демонтують карту тільки що зробили самі, що може піти маленькі виправлення, як карта, яка змушує вибухнути автомобіль. Тоді вам звертаються в лічку з проханням, якщо ви хочете карту, зроблено добре, в обмін на гроші.
    Зрештою, дуже мало тих, які навчаються без курсів, але тільки старанність і терпіння.

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Я згоден....але не всі професіонали, як ви думаєте, чому? їх знати не sbandierano навколо легко, багато ви демонтують карту тільки що зробили самі, що може піти маленькі виправлення, як карта, яка змушує вибухнути автомобіль. Тоді вам звертаються в лічку з проханням, якщо ви хочете карту, зроблено добре, в обмін на гроші.
    Зрештою, дуже мало тих, які навчаються без курсів, але тільки старанність і терпіння.
    ви праві, але деякі серйозні професійні qu? на форумі c'? ;-) не дайте імена

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    ви праві, але деякі серйозні професійні qu? на форумі c'? ;-) не дайте імена
    Ви вже знаєте? хтось дійсно розумні тут, на форумі.
    Я вважаю, професіонал з жінками, не з ecu...:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    я, звичайно, немає :-)

garret
    Guest
    хехехе dvd-розумію тебе навіть я-й? практичний з жінками, але я сподіваюся дізнатися, як спокусити скоро деякі ecu

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    вітаємо всіх, для вашого підкреслю, я повністю згоден, я теж був на іншій стороні, і всі мої файли, які я на моєму шляху до підготовки були завжди праві, щоб зв'язатися з вечора звичайної фрази (якщо ви хочете, карта зроблена добре, ти і я)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    я також згоден я на те, що це ? один з форумів-й? "чисті" і з людьми, які дійсно хочуть допомогти і за це спасибі, і я вітаю всіх, але якщо я можу я хотів би сказати, що я не повністю згоден з Msport на питання про те, відправляти чи не відправляти файли інших підготовчих на форумі, і чому?:
    1)оскільки я клієнт, я плачу пшеничного хороші гроші за мапу це, відповідно, стає моєю, а не тих, хто її зробив, і тому я можу робити з нею те, що пі? мені подобається
    2)якщо новачок приходить на володіння цією картою через форум чи інший максимум пу? скопіювати, але не зрозуміти її, не буде? ніколи не міг зрозуміти, чому так? карту ви робите так, а не інакше, в той час як професіонал, але професіонал, не потрібно залишати карти, зроблені іншими, чому? ? усвідомлює свої здібності?
    3)на основі мого досвіду роботи я зрозумів, що професіонал не повинен лікуватися коментаря інших, чому? ? свою роботу, каже, що для нього, якщо робота ? зроблено за всіма правилами мистецтва, sar? клієнт же, наприклад, хвалити його і, коли ще sminuiranno такої роботи і вище клієнт спробує? інші роботи "професіонали" з нижче або навіть, в більшості випадків, клієнт ritorner? від справжнього професіонала, щоб змінити речі, і вони завжди так роблять) і таким чином він дає зрозуміти, хто ? професіонал, а хто ні
    у моїй роботі я часто, я молодий, і клієнти не вирішуються довірити 26-річний хлопець, але після того, що я виконував свою роботу, точність і професіоналізм? навряд чи потрібно засуджувати чи слід звернутися до інших, щоб повторити або перевірити мою роботу.
    може бути, я помиляюся? я думаю, cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Я згоден з ігорем, лише саме в перший момент: коли ви купуєте картку, по-моєму, ти стаєш "власник" результат. Але зміст intelletuale, що визначає карту, то ? від укладачів, плоди його досліджень і випробувань, і ніколи не те ж саме, що і з іншого. ? р? як і в музиці, ти купуєш КОМПАКТ-диск, але якщо він навколо, і ті, якщо його копіюють, не ? "правильний".
    Наприклад, ще більше? практичний, файл gpunto abarth. Всі знають, що c'? блок за певні сили, скорочення пов'язане з faralla, наскільки я розумію. В небагато знають, agirare. Тепер людина Х робить карту, хтось в змозі видалити його, а потім пошту, я не думаю, що тренер може перетворити "p"? щодо інвестицій часу і грошей, що він зробив, щоб зрозуміти, що чіпати?
    Я вважаю, що, принаймні, дозвіл на приготували ж, перш ніж відправляти файл, перейдіть просив... Або, по крайней мірою поінформовані.
    Тоді, хлопці, ми говоримо практично, філософією, як ви думаєте, ми повинні вести себе, я в будь-якому випадку перше, що змушує звернути на cd або розвантаження карти, то пишіть, щоб поглянути.
    Рахунок? ? розподіляти роботу між ентузіастів і досягнення результату, інший ? divlgare чужу працю і ciulare рішення...

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •