Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-36 36 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    І ми знову скористайтеся механічні "", які кажуть мені, що "не зовсім добре" , бризки у впускному колекторі і тебе очищає. Трохи логіки і психічне здоров'я ви можете укласти найближчим часом, що не може мати позитивні результати цієї операції. Полента ce EGR виготовляє і дуже щільна і ситна. Раніше, якщо ви повинні жувати двигун і йде impasticciare клапани ostruendone закриття на кілька хвилин, потім проходить через турбіни (тут ви повинні молитися навіть боги, яких ви не знаєте) і сподіваючись, що він не прилип де-то , в кінцевому підсумку, на сітці каталізатора, де повинен згоріти повністю , розуму тобі це етап.
    Я підозрював також possibilista, щоб сходити з розуму, двигун, враховуючи, що миючий засіб і складається з речовини, дуже fiammabili. Хто-то і вдалося, вітаю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    І очевидно, що системи egr, потрібно зняти і очистити вручну (я, принаймні я роблю так) добавки do бризнув після колектора? якщо, звичайно, тяга до egr від випускного колектора та знаходитесь 2 см zozzeriria навіть на те, то там йде трохи назад, скажімо, що я бачу-й? як планове технічне обслуговування, щоб запобігти (якщо ви завжди говорите про хороших продуктів alrimenti!) і той факт, що необхідно звернути увагу, що і нормальна віза, яка також містить розчинників

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    привіт spiki_x, я не знаю, якщо це було адресовано мені, те, що ви написали, але якщо це було можливо, ви не прочитали те, що я написав, і від "механічні експертів" людей, які, може бути, навіть не знаєш, хто і яку роботу вони роблять. Я перш ніж звернутися в манері, майже в наступ, chederei до того, досвід може мати людина бачив, що я і в 30 років, що з двигунами, які там працюють, і не "тільки" на дорогах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Звичайно, він не був спрямований на вас. Я говорив в цілому, і з мого досвіду, враховуючи, що я порушив тему недавно. Ми переробили, глава Mercedes A170 і взяв усмоктувальну трубу, щоб знищити його і мій механік і партії :"просто додавши, розпиліть трохи спрею чистих і добре!" на щастя, не слухав, тому що і виходу матеріалу божевільна з труб.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    може бути нормально, що плюватися від вихлопних газів,це означає, що чистить і плювати з crania. і побачити, що вогнедишного

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    168
    Ви добре зробили, що розібрати і метод pi? безпечно x очистити його добре, аерозолі служать тільки тоді, коли дають ? мало

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •