Ви намагаєтеся економте там, де це можливо... тільки замок новий коштує близько 400 євро, в руїнах мене кабель з 40/50 євро...
Ви намагаєтеся економте там, де це можливо... тільки замок новий коштує близько 400 євро, в руїнах мене кабель з 40/50 євро...
У ці дні, знає лише слово економія...... все-таки я думаю, що ви повинні вникати в це питання блок використовував хтось ? вдалося це зробити, і компоненти були демонтовані старого.....
Тому, якщо я правильно розумію, вам потрібно відкрити ezs і замінити flash..чесно кажучи я ніколи не думав і поїхав прямо на знову, але тепер ви дали мені цю пораду ми спробує? спасибі blackwolf76![]()
Щоб не відкрити іншу дискусію, враховуючи, що c?? досить великий матеріал про EZS, я хотів запитати, що навіть знайомство з w210 не працює ключ, і, навіть, якщо називає ключовим. Питання, у випадку, якщо отпаять два спалахи мені буде складно, у мене є інший варіант? І cio? якщо придбати EZS,ECU і ключі я автомобіль?Можливо, купити навіть блок?
Завтра я повинен піти і подивитися, так? що, не йде. Управління, все добре, акумулятор, ключ, чистка контактів,всередині ключ, якщо є?? котушки окремі,etc
Зазвичай ? замок ламати або транспондера в ключі.
якщо ви sn корумпованих i fail nn вирішити dissaldando. закони та пошти . так давайте подивимося, якщо sn або хороші. якщо вони йдуть добре, то ви просто повинні знайти інший і передати їх mcu.
ви впевнені, що не esl???? кермо я розблокувати???
Йду сьогодні побачити.Але, як я сказав х тіл Не включається картину.Факт ? що, як я знаю, пу? бути у всьому.Від рульового колеса до ezs або ключ.Всі з схожими симптомами*****і я можу перевірити ключ, якщо він працює? Осторонь, дивлячись на неї зблизька, або з об'єктивом?
здравствуйте, якщо вас цікавить, я повний комплект для mercedes 210 e 220 cdi