Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 49

Обговорення: штамп ezs mercedes w203 cdi

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ви намагаєтеся економте там, де це можливо... тільки замок новий коштує близько 400 євро, в руїнах мене кабель з 40/50 євро...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    У ці дні, знає лише слово економія...... все-таки я думаю, що ви повинні вникати в це питання блок використовував хтось ? вдалося це зробити, і компоненти були демонтовані старого.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    У ці дні, знає лише слово економія...... все-таки я думаю, що ви повинні вникати в це питання блок використовував хтось ? вдалося це зробити, і компоненти були демонтовані старого.....
    як сказав, треба розклеюватися flash з старого і помістити його в новий, навіть якщо іноді ламається механічна частина, і що ? можете її змінити, отримуючи плату від старої, що ? встановлено взаємопов'язаних і не треба паяти нічого.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Тому, якщо я правильно розумію, вам потрібно відкрити ezs і замінити flash..чесно кажучи я ніколи не думав і поїхав прямо на знову, але тепер ви дали мені цю пораду ми спробує? спасибі blackwolf76

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Щоб не відкрити іншу дискусію, враховуючи, що c?? досить великий матеріал про EZS, я хотів запитати, що навіть знайомство з w210 не працює ключ, і, навіть, якщо називає ключовим. Питання, у випадку, якщо отпаять два спалахи мені буде складно, у мене є інший варіант? І cio? якщо придбати EZS,ECU і ключі я автомобіль?Можливо, купити навіть блок?
    Завтра я повинен піти і подивитися, так? що, не йде. Управління, все добре, акумулятор, ключ, чистка контактів,всередині ключ, якщо є?? котушки окремі,etc

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав raffaell0 Visualizza Messaggio
    Щоб не відкрити іншу дискусію, враховуючи, що c?? досить великий матеріал про EZS, я хотів запитати, що навіть знайомство з w210 не працює ключ, і, навіть, якщо називає ключовим. Питання, у випадку, якщо отпаять два спалахи мені буде складно, у мене є інший варіант? І cio? якщо придбати EZS,ECU і ключі я автомобіль?Можливо, купити навіть блок?
    Завтра я повинен піти і подивитися, так? що, не йде. Управління, все добре, акумулятор, ключ, чистка контактів,всередині ключ, якщо є?? котушки окремі,etc
    також замок валу рульового колеса

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Зазвичай ? замок ламати або транспондера в ключі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    якщо ви sn корумпованих i fail nn вирішити dissaldando. закони та пошти . так давайте подивимося, якщо sn або хороші. якщо вони йдуть добре, то ви просто повинні знайти інший і передати їх mcu.
    ви впевнені, що не esl???? кермо я розблокувати???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Йду сьогодні побачити.Але, як я сказав х тіл Не включається картину.Факт ? що, як я знаю, пу? бути у всьому.Від рульового колеса до ezs або ключ.Всі з схожими симптомами*****і я можу перевірити ключ, якщо він працює? Осторонь, дивлячись на неї зблизька, або з об'єктивом?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    здравствуйте, якщо вас цікавить, я повний комплект для mercedes 210 e 220 cdi

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •