Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 39 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    безумовно, це bdm ви sar? sprogrammato і з мого досвіду я можу сказати, що інші ? траплялося навіть тоді, коли не використовували протягом тривалого періоду або невірний тип операції підключити його при установці soft або відкрити іншою версією, то друге реле нападає, коли ви робите онлайн з ecu підключений.по-моєму ви погоджуєтеся з тим, що мені його відправити так тобі притулок, я відремонтовані dell ще інших друзів, якщо не ти, скажи мені ти, - загалом, так що не думаю, що він caveremo павук із отвір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровіго
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    безумовно, це bdm ви sar? sprogrammato і з мого досвіду я можу сказати, що інші ? траплялося навіть тоді, коли не використовували протягом тривалого періоду або невірний тип операції підключити його при установці soft або відкрити іншою версією, то друге реле нападає, коли ви робите онлайн з ecu підключений.по-моєму ви погоджуєтеся з тим, що мені його відправити так тобі притулок, я відремонтовані dell ще інших друзів, якщо не ти, скажи мені ти, - загалом, так що не думаю, що він caveremo павук із отвір
    потім мені підтвердили, що, швидше за все, c'? програмування motorola?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ви я підтверджую, що пу? бути в мікро проблеми, але, очевидно, я повинен мати його на руках, щоб дати вам впевненість в тому, що моя порада і виправити її, а потім ви можете йти тихо на ecu, що вам потрібно зробити,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровіго
    Повідомлення
    104
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    ви я підтверджую, що пу? бути в мікро проблеми, але, очевидно, я повинен мати його на руках, щоб дати вам впевненість в тому, що моя порада і виправити її, а потім ви можете йти тихо на ecu, що вам потрібно зробити,
    але для програмування мікро-він робить тільки з допомогою dell' упа? або c'? так що теж через jtag, я зробив кабель для jtag, паралельного порту, щоб встановити декодер і модем, який може бути добре?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровіго
    Повідомлення
    104
    я вже? файл для програмування мікро..

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    я не можу сказати, якщо з кабелем що ти у пу? зробити, можливо, я використовую xprog і upa для різних мікро -

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    спасибі даніеле л я дізнався після, але зараз я вважаю, що вирішити проблему

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    3
    Взагалі, це стара дискусія, чому? я думаю, у мене та ж проблема.
    Не можу піти BDM100 ні в якому разі. Windows бачить його як "FTDI <-> Serial converter"
    Я намагався використовувати MProg, але я не можу знайти параметри на смак. Хтось може надіслати мені файл EPT?
    Всі програми і виконувані файли, які повинні зробити оновлення прошивки не виявляють пристрій і дають про помилку "Error opening device."
    Я намагався як "flash_bdm.exe", що різні виконувані файли "1.exe" і "2.exe"
    Я також до ваших послуг Willem ? необхідно перепрограмувати різні eprom.
    Спасибі всім, хто дав мені пораду!!

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •