Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-36 36 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    речі, щоб мій досвід, може бути 3/4, що простий і швидкий maf несправність,що не менш імовірно, egr несправність в електронному вигляді, я кажу ? марно його закрити, що не вирішити, чому? проблема ? чайник, що схоже на egr ? сенсорами турбіни насіння осередку батареї пошкоджені,що останній і рідкісний це ? дозатор подвійний, що він на ланцюгу всмоктування
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    речі, щоб мій досвід, може бути 3/4, що простий і швидкий maf несправність,що не менш імовірно, egr несправність в електронному вигляді, я кажу ? марно його закрити, що не вирішити, чому? проблема ? чайник, що схоже на egr ? сенсорами турбіни насіння осередку батареї пошкоджені,що останній і рідкісний це ? дозатор подвійний, що він на ланцюгу всмоктування
    дозатор подвійний, що він на ланцюгу всмоктування... cos'?? як я можу перевірити, що це несправність....
    Ви можете бути + точно??
    У egr, щоб знати, якщо б з ладу електрично, як я можу перевірити??
    Турбіна ? у фіксованій геометрії, перепускного клапана ? командує так, шин, я думаю, в депресії.... У prex мета витримується, як у орі, що в мод.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    як для системи рециркуляції ог, що дозатор єдиний спосіб зробити тест, замінивши їх також з використовуваних частин, але і безпечною,щоб дозатор doppoi будемо подивитися, що вона має різні поршневі пальці, поршневі кільця прикріплені зверху і знаходиться між входом і виходом наддувочного повітря і з'єднує oltra в охолоджувач наддувочного повітря, також турбіни і впуску.........враховуючи, що не так ? у controlllo електронний турбіна вже у вас є думки менше
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •