може бути, торкаючись обмежувачів дизель ( вони незабаром після того, як обмежувач крутного моменту), ви можете мати протягну важливо. Звичайно, ви повинні збалансувати всі senn? ризик, що особа дим.
може бути, торкаючись обмежувачів дизель ( вони незабаром після того, як обмежувач крутного моменту), ви можете мати протягну важливо. Звичайно, ви повинні збалансувати всі senn? ризик, що особа дим.
? якщо не стосуються перевищення кількості? максимальна дизельного палива вводять sar? завжди дорівнює максимальному значенню, фільтрів, pur, піднімаючи час. А якщо c'? спосіб надати pi? дизель, не торкаючись обмежувачі я хотів би знати, щоб його вивчати. Зрештою, без дизель-й? автомобіль не йде, c'? мало зробити. Збільшення реальних у с-й? дизель і pi? повітря
Завжди залежить від того, що ви хочете...звичайно, якщо ви хочете перестаратися ? нормально, що потрібно змінити, також обмежувачі на дизельне паливо!![]()
якщо ви хочете заробити на швидкість? фінал вам потрібно, щоб сили pi? дизельне паливо (розуміється як цінність подолати, піднявши обмежувачі). Якщо ж швидкість? фінал не цікавить, дуже добре, навіть карту "нормальний", так? для багатьох ? pi? важливо, що автомобіль, як швидко і прогресивної і ? також просто cos?. В швидкість? пік рідко досяжні? трохи їх збільшення розрядників, потрібних протягну. Є люди, які з невеликий автомобіль, хочуть, щоб змусити піти пі? інших авто більше? великий робочий об'єм.
Звичайно, на трасі, віддаю належне![]()
нарешті, я знайшов час x mod. карту педаль, x, тепер у мене мод. тільки перший, але ще 2 спорту і sportB їх робити однаковими? Додаток 2598
від роботи я взяв файл, не знаю чому. Alfa159 2.4 JTDM DW.rar