Але я хотів би уникнути зняти спробуйте їх на машини зробити перший і ви берете одразу сумніви......
ці, що я тепер
привіт всім, що стосується машини, ультра звуки, я можу вам сказати з досвіду, що не робить чудеса, якщо розпилювачі зношені або пружини контрастності внутрішніх snervate або кульку застібкою під котушки пошкоджені (тільки commonrail) єдине рішення ? у pompista.
узд, служать тільки для очищення внутрішніх компонентів до форсунок і тіла? особливо корисно для видалення слідів осаду, дизельного палива і вугілля на нижній частині тіла, і я можу запевнити вас, що ? майже неможливо утворення вугілля всередині отвори розпилювальних форсунок, як правило, закриті (cio? коли на відпочинок шпильки закриває пульверизатор, як в 99% випадків, наприклад, форсунок традиційні, pde і commonrail), ameno, що вони не пошкоджені і, отже, залишаються відкритими, але в цьому випадку ви повернетеся з pompista
Я думаю, що 146 як 80cv Якщо так було 119 йдуть дуже добре, і автомобіль йде навіть краще!
якщо ви хочете, я можу дати тобі я-інструмент для тестування injettori,common rail, але ви повинні побудувати хороший завод з насосом і все необхідне...і в будь-якому випадку, якщо потрібно відремонтувати лише твої перейти від pompista і рушники, система його тут, в моєму місті беруть більше, я менше, ніж на 150 євро для новачка..
від нас видатків, і то 150 євро ne + ne менше..дайте нам знати, від тебе скільки коштує зробити цю роботу. може бути, ми бачимо, що differeza ce'