Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 61

Обговорення: очищення форсунок jtd

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Монтував 119 замість 002 я гарантую, що, здається, пов'язаного..? я думаю, що у вас є інші проблеми..
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Протягом зробити тест на 9...у вас в діагнозі порівняння кількості? дизельних форсунок?? якщо у вас є.. діапазон корекції ебу повинен бути від -2 до + 2, у протилежному випадку несправні...
    119 встановлюються на 147? бризкають ж справа? з-068? не ? що то їх пошук-nn заводить зрозуміло, з цими?

Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    тепер список автомобілів, які монтує їх c'? цільова ціна перегляд його знає, я просто повинен вирішити, що робити.......
    Я думаю, отримати їх від якоїсь машини...я бачу, p?....а потім, після ne видаленні, щоб побачити його всередині

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Але я хотів би уникнути зняти спробуйте їх на машини зробити перший і ви берете одразу сумніви......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    Але я хотів би уникнути зняти спробуйте їх на машини зробити перший і ви берете одразу сумніви......
    коли я знаходжу їх, і вони працюють, вимкніть ці curiosit

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    ці, що я тепер

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    привіт всім, що стосується машини, ультра звуки, я можу вам сказати з досвіду, що не робить чудеса, якщо розпилювачі зношені або пружини контрастності внутрішніх snervate або кульку застібкою під котушки пошкоджені (тільки commonrail) єдине рішення ? у pompista.
    узд, служать тільки для очищення внутрішніх компонентів до форсунок і тіла? особливо корисно для видалення слідів осаду, дизельного палива і вугілля на нижній частині тіла, і я можу запевнити вас, що ? майже неможливо утворення вугілля всередині отвори розпилювальних форсунок, як правило, закриті (cio? коли на відпочинок шпильки закриває пульверизатор, як в 99% випадків, наприклад, форсунок традиційні, pde і commonrail), ameno, що вони не пошкоджені і, отже, залишаються відкритими, але в цьому випадку ви повернетеся з pompista

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    Я думаю, що 146 як 80cv Якщо так було 119 йдуть дуже добре, і автомобіль йде навіть краще!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    якщо ви хочете, я можу дати тобі я-інструмент для тестування injettori,common rail, але ви повинні побудувати хороший завод з насосом і все необхідне... і в будь-якому випадку, якщо потрібно відремонтувати лише твої перейти від pompista і рушники, система його тут, в моєму місті беруть більше, я менше, ніж на 150 євро для новачка..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав marcusmagic Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете, я можу дати тобі я-інструмент для тестування injettori,common rail, але ви повинні побудувати хороший завод з насосом і все необхідне... і в будь-якому випадку, якщо потрібно відремонтувати лише твої перейти від pompista і рушники, система його тут, в моєму місті беруть більше, я менше, ніж на 150 євро для новачка..
    підтверджую, в палермо, в витратах ? той, nn + 150 євро.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    від нас видатків, і то 150 євро ne + ne менше..дайте нам знати, від тебе скільки коштує зробити цю роботу. може бути, ми бачимо, що differeza ce'

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав marcusmagic Visualizza Messaggio
    поясніть, p?

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •