у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Навіть я, як ти, я можу завантажити файл з форуму. файл, який ви torvato на форумі, я думаю, йде добре видно, що це версія від 69cv
Ось приклад використання
http://www.professionalchiptuning.ne...7&d=1357686208
suzuki swift 1300 75cv DDIS 3376y251 - 01246o204l
те, що ecm означає "обмежувач крутного моменту(2)" повинні бути карти педаль
"уприскування parzializzato"= час впорскування
"обмежувач крутного моменту #3" = обмежувач крутного моменту
"обмежувач крутного моменту #2" = повинно бути обмежувачем крутного моменту пов'язаний з температурою води
"уприскування parzializzato (map1) і (map2) = не знаю, що це таке
слово експертів, для завершення і виправити мої castronerie
вірус, дякую, але в мене обмеження в тій темі, що ти пов'язаний. . . . особливо, якщо файл був дорівнює моєму, я вже? міг би працювати саме на моїй карті. але це залежить від мого ecu
нічого не залишилося, що чекати адміністратора, якщо виключення або тобі роблять доставки на ваш поштовий ящик.
я вважаю, те, що один з трьох обмежувачів в залежності від температури дизельного палива або води. пояснити краще. Я в даний час цифровий модуль, і будь-яка зміна температури, як з карбюраторами, мені доведеться грати. коли жарко я, щоб змусити опустити set-up, в той час як холодний червоний сміливо pi?. Температура води буде завжди коригувати, що то може змінюватися ? що і дизель. або в залежності від температури зовнішнього повітря, але не думаю, що друге припущення.
Не знаю, як працює ваш модуль,але я сумніваюся, що функції залежно від температури двигуна. За те, що я зрозумів, деякі карти регулюють пари залежно від температури експлуатації, щоб машина не пішла в киплячій ці карти каже, щоб зберегти двигун, скоротивши потужності.
модуль ? завжди на зв'язку на флейті. тому виберіть приріст Потужності, моменту, коли має втрутитися, коли потрібно вимкнути, і з кривою потрібно вимкнути. Сказавши це, безумовно, блок керування розмір у відповідності з факторами, що визначають значення. у літній час дозволяє мені дати вам менше, ніж приріст (які повинні відповідати ебу орі на дуже низьке значення в флейта).