і мод адреса 0D7644 mod.jpg
і мод адреса 0D7644 mod.jpg
я не можу добре бачити зображення, але мені здається, що ви змінили всю карту, включаючи тузів. по мені, так? не добре....ви повинні почати moddare де ви in bad dad DW і TL...тоді мені s? ch, вам не вистачає ще карти, лямбда...
якщо печінки,приводячи до DW,10 карт обмеження, наприклад... але воно залишить тільки орі свій iq(injection quantity) sar? завжди кастрований від цього тільки обмежувач....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
точно, перші "2 зуби" осі і тих, повинні бути оригінальні
крім того, ви повинні почати змінювати від того, де ви змінили і на інших картах, як каже мунро.
cio? якщо ви почали modificre на 1500rpm, вам необхідно починаючи від "5 зуб" редагувати.
потім ви вийдіть оригінальні перші 2 криві, що сон осей, а наступні 4 криві, які є дисків в stto в 1500giri.
якщо ви почали змінювати від 50% навантаження нелі інші карти, також і тут зробити так само, редагуючи meta-кривої до кінця
? pi? легко це зробити, що spiegalo
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, але основна проблема ? що я від 2d я не знаю, де дивитися, щоб зрозуміти, що rpm це і в навантаженні, який
мені зробіть скріншот, будь ласка?
подивіться, як ви змінили карти, збагачення при розгоні в 2d, щоб зрозуміти, як змінити
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ви говорите мені, що я повинен вибрати один і той же номер "gobbette" назвемо їх cos? і, які починаються і закінчуються в тій же точці, як і карту DW з явно той же зростання.
У всякому разі, я зрозумів, я просто спробувати... деякі місця зображення 2d
ви повинні вибрати, як ви сказали, точно? не з ж зростання, чому? мова йде про двох різних карт, на картку нм на iq ви можете стояти між 5 і 10% приросту
дякуємо за важливі поради, які ви даєте зараз у мене немає можливості застосувати зміни роблю це все
ось ми
тоді я залишив перші 6 gobbette акції, як сказав, і incremetato інші 5%
починаючи з 1500giri в тоді я поставлю фото 2D ? щоб побачити відправною точкою інший, щоб побачити всі частини збільшені
адреса 0D7644 мод правильно 5%.jpgадреса 0D7644 mod corretto.jpg
він поки ще не по мені добре......збільшити карта з ecm і краще контролює..перші дві криві раніше moddate навіть з кроком в мінус....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...