Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-33 33

Обговорення: 29f010b сумісні з 27C020 645F?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав chicco Visualizza Messaggio
    Вартість не пам'ятаю, але це було не мало, якщо не помиляюся, називається біт power, по-моєму зробіть пошук на youtube дивіться також функції.
    na круто, але ? не вдалося знайти його в мережі!
    Питання тобі я можу зробити?
    І від мене balenando в голову зменшити гальмування двигуном, на мій ecu (VW110 резюме PR), чому? мені не подобається, як не личить в дуже спортивної їзди. Я прочитав "p"? навколо chesulle машини на бензині ? можна. У вас, випадково, ідея, форма кривої зміни на цих тип ecu, cos? мене spulcio на карту! Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    на автомобілі, бензиновий двигун, гальма двигуна зменшується і, впливаючи на заслінки, а також на кривих cutoff, на дизель-метелик, як правило, закривається тільки при вимиканні двигуна і гальмування двигуном ? високий коефіцієнт стиснення, таким чином, щоб зменшити значення слід надати "p"? pi? дизель в стадії реліз-таким чином перетворити один етап повністю пасивної (0 дизельне паливо) в трохи активні(легкі впорскування дизельного палива), а потім, знайшовши криві педалі закрито і alzandole p? ви повинні отримати те, що ви хочете, chiaremente слід збільшити p? дизельне паливо на високих оборотах і в міру наближення до режиму холостого ходу зменшити, щоб робити inn спосіб завжди мати нормальної роботи, пам'ятайте, що тоді рахунок chel'ecu інтерполює все більше і більше? на breakpoint, то зміни, які ви робите, будуть впливати на значення, близькі ті, які були на всіх двох осях.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав chicco Visualizza Messaggio
    на автомобілі, бензиновий двигун, гальма двигуна зменшується і, впливаючи на заслінки, а також на кривих cutoff, на дизель-метелик, як правило, закривається тільки при вимиканні двигуна і гальмування двигуном ? високий коефіцієнт стиснення, таким чином, щоб зменшити значення слід надати "p"? pi? дизель в стадії реліз-таким чином перетворити один етап повністю пасивної (0 дизельне паливо) в трохи активні(легкі впорскування дизельного палива), а потім, знайшовши криві педалі закрито і alzandole p? ви повинні отримати те, що ви хочете, chiaremente слід збільшити p? дизельне паливо на високих оборотах і в міру наближення до режиму холостого ходу зменшити, щоб робити inn спосіб завжди мати нормальної роботи, пам'ятайте, що тоді рахунок chel'ecu інтерполює все більше і більше? на breakpoint, то зміни, які ви робите, будуть впливати на значення, близькі ті, які були на всіх двох осях.
    Дякую за інформацію, але проблема, що криві зрізу на цьому ecu не знаю!... Також, наприклад, мати форму графіка, щоб перевірити діапазон, мені потрібно дуже, cos? від його знайти на моєму ecu.

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •