Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 47

Обговорення: заздалегідь tdi edc16

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    форсунки швидше загасити 55mg.....і від ваших duration заявляєте, що вони 37? і, за моїми підрахунками, становить понад 77mg дизельного палива не складаються.....більш всього від ваших журналів введіть 68,6 мг цікаво......де помилка??
    якщо ліміт витрати форсунок і 55mg, але з журналів і тривалість у вас зовсім інший, як і iq....c'? те, що вислизає від мене....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    я краще інформований. 2.0 tdi має форсунки так називають 465cc 6 отворів, в той час як tdi 1.9 150cv має 550cc 5 отворів.
    але як ви вирахувати діаметр форсунок мг?
    Ті, великогабаритні, як правило, boiso783 і т. д.. але номер, у разі, якщо він повідомив на інші речі, сек. мене. я поняття не маю.
    і все одно 55 мг їх варить від золота дійсно забезпечує більше, я не думаю ? межа досяжності, чому? я знаю, що ви можете надати навіть 80 мг etc
    Я просто хотів би знати межу тривалості упорскування палива, яка може підштовхнути на цей двигун, навіть з димом.
    Рішення буде термопари серйозне в випускний колектор до турбіни, таким чином, зробіть кілька тестів, і ви прийдете до межа температури, вище якого припинити з дизель.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я кажу, що не можуть бути dc...починаючи від міркувань проста...якщо, наприклад, з 1,9 tdi і 1897cc в cilidrata загального та поділ цих сс, 4 циліндра ми отримаємо робочий об'єм єдиного 474cc,,ок?? якщо інжектор видає самі cc дизель об'ємом, по-твоєму, і правдоподібно??
    номер форсунки і повідомив, ai-mg, який видає..наприклад i bosio 520 дають 52mg 783 дають 78,3 мг і так далі....
    так що зараз "проблема" ? якщо ти не поінформований про те, що форсунки орі на ставлю дату, кількість? як ecu обчислити iq вище під інжектор сам??простіше кажучи, якщо у мене кран, який я 10 літрів води в секунду, як максимальна дальність, як я можу отримати більше витрати з цього крана??

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я просто хотів уточнити, що ви не можете порівняти dc інжектор бензин, що, наприклад, від 440cc/хвилину, тому що саме та кількість? v? розбита на хвилину...для інжекторів дизельного палива, в якому, як правило, ми говоримо про мг/хід..так ? але сказати, що вони дають 550cc/corsa дизель..equivarebbe сказати, що інжектор?машина повністю робочий об'єм єдиного 1.9 tdi нашому випадку...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    саме cc/хвилину, я думаю, що ? те ж саме на инжекторах бензин, ? тільки одиниця виміру, таких як. На всі інші посади, які я бачив і в інших місцях, ми завжди говоримо про 550cc. я ніколи не говорив, що дають 550cc / переміщення.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    можливо, ви не хочете зрозуміти..для інжекторів дизельних двигунів, ми завжди говоримо про iq/гонки...якщо ви говорите, що загасити 550cc автоматично, ви розумієте, що вони відносяться до кожен цикл-хід....що ? практично неможливо...на форумі я розмістив таблицю для форсунок і відповідних страв...ну це я в мм3 або в мг ? не в dc....

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    так, але повторюю, що я ніколи не говорив, 550cc/хід.
    ну в будь-якому випадку з форсунок ми трохи не по темі, в моїй ingnoranza називаю 550 або 465 ? просто, без dc.

але, якщо їхати на 2.0 tdi ? 95.5 мм, а в 35? duration (що показує в градусах колінчастого вала, оскільки залишається відкритим інжектор ) вже невміле 67-68mg; не ? правильно сказати, що 550 дають 55mg/переміщення. я думаю, ne-діано-ще навіть діагноз мені говорить.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не розумію, що там виходить на пік 2.0 tdi у всьому цьому...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    ти витягнув танцювати ти, мг/хід. а давайте забудемо, тягнеться занадто дискусії, стає типу чату, і ми також off topic

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    мг/хід в технічному жаргоні кажуть, що відноситься до мг вводять для ходу дизельного двигуна... який хід і по відношенню до 4-тактний двигун, що він кожні 2 оберти колінчастого...більше просто називається "фаза вибуху"....що у випадку з дизель збігається,може більше, може менше,фазу уприскування...я розумію тільки зараз, а що потрібно вивчити, перш ніж на теорії і роботи двигуна, то, можливо, ми можемо обговорити....не в образу....але мені здається, що ми говоримо на різних мовах в технічній автомобільний...

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •