Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 71

Обговорення: клонувати edc17?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    на жаль, треба враховувати, що іноді не так-то йдіть все прямо.
    М? ? успіх кілька разів, і s? що це значить!!!
    Згідно м?, підручники Magicmotorsport, що економія, звичайно, час і гроші.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    від матвія, дайте мені зрозуміти, але st? блок управління, як гавкіт прочитана напис в послідовний або в bdm з галло клон??
    мені незрозуміло, чому, якщо я можу сказати, мій..я ніколи не чув ecu будь-якого роду вони не були, які ви спалюєте за перепрограмування...
    перш за все тому, що ви говорите екю, яке зігріває або обпікає??але ви впевнені, що блок ecu буде залежати тільки від вас???
    не ? щось вони sovvracaricato ecu?? ? з booster або, можливо, з моста, троси, можливо, назад innavertitamente в polarit??
    я тебе все st? питання, чому? ? що дуууже дивно...ніколи не чула раніше...якщо б це було проблемою cks або antituning автомобіль ви не кладете в рух, навіть якщо ви abbracciavi з мадонною...але тільки що закінчили робити перепрограмування...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    від матвія, дайте мені зрозуміти, але st? блок управління, як гавкіт прочитана напис в послідовний або в bdm з галло клон??
    мені незрозуміло, чому, якщо я можу сказати, мій..я ніколи не чув ecu будь-якого роду вони не були, які ви спалюєте за перепрограмування...
    перш за все тому, що ви говорите екю, яке зігріває або обпікає??але ви впевнені, що блок ecu буде залежати тільки від вас???
    не ? щось вони sovvracaricato ecu?? ? з booster або, можливо, з моста, троси, можливо, назад innavertitamente в polarit??
    я тебе все st? питання, чому? ? що дуууже дивно...ніколи не чула раніше...якщо б це було проблемою cks або antituning автомобіль ви не кладете в рух, навіть якщо ви abbracciavi з мадонною...але тільки що закінчили робити перепрограмування...
    також, по мені, і справедливо те, що ви говорите..якщо була помилка запису або cks неправильно, автомобіль не заводився вже з першого запуску...
    залишаюся при думку, навіть я, що проблема не була riprogramazione.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Так, і те, що я хотів сказати, що я також!

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    фоджа
    Et
    43
    Повідомлення
    106
    хлопці, я повідомив експертами галузі edc17.
    єдине, що потрібно зробити ? спробуйте зв'язок x17 і побачити s ela повторюють у човен.
    у discorsso на cksum ? є проблема-дель-галло.
    ? вже відбулося кілька щось, але ніхто не ? скромний, spubblicarlo на відміну від моєї.
    а в понеділок я відчуваю в boot з x17 орі.
    і ми бачимо,
    .

я kiamato bogdans, але секретар сказав мені, що був зайнятий, і я б rikiamato (я все ще чекаю).
    будемо сподіватися, що так.......
    мова відхилень повірте мені, що ? як я кажу, я antituning f? sti.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    [QUOTE=matd82;19533]хлопці, я повідомив експертами галузі edc17.
    єдине, що потрібно зробити ? спробуйте зв'язок x17 і побачити s ela повторюють у човен.
    у discorsso на cksum ? є проблема-дель-галло.
    ? вже відбулося кілька щось, але ніхто не ? скромний, spubblicarlo на відміну від моєї.
    а в понеділок я відчуваю в boot з x17 орі.
    і ми бачимо,

привіт matd82 я f.g. ori я біля салерно, якщо ви можете вплинути .а від моїх документів я можу підтвердити, що antituning або пароль, якщо centraliane ne ? є,вам повинні були дати вже помилка завантажити для підключення в boot вже в читанні ,а потім sn згоден з все ,що я ? довелося мені одному екю, що машина неправильно cks не запускається при першому запуску ....................................

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    я чув, що навколо деяких ecu у тридцятий раз, nn починаються + sar? правда, як то мене змусити? прогулянка в палермо, який знаходиться в палермо, в 20 км місце magicmotosport я хочу зрозуміти, чи є ? правда.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    giarras ви думаєте, що пу? бути успішним з цієї edc17????можливо, що після порівнюваних автомобіль це все проставляється і dil день після так білий ecu висить??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    giarras ви думаєте, що пу? бути успішним з цієї edc17????можливо, що після порівнюваних автомобіль це все проставляється і dil день після так білий ecu висить??

чесно кажучи, мені здається, що мало provabile,якщо він повинен був дати проблеми їх давав відразу і не на наступний день,я не я б узяв цю відповідальність.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    по мені ? у відкритті пу? може бути трапилося щось типу зварних швів мікропроцесора і з перепадами, на наступний день, не ? футбольний,хейн спробував охолодити його або нагріваючи його?

Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •