тоді скажіть мені, які сед карти тривалість уприскування.
тоді скажіть мені, які сед карти тривалість уприскування.
мене не хвилює, які вони є, або не всі карти тривалості упорскування в даний момент...я просто запитав, якщо розрахунок від себе відправив, так що ви можете? appicare чи ні, і чому ви кажете, що коефіцієнт перетворення не ? точно....
просто цікаво, якщо надати 62-68mg дизельного палива я можу використовувати вашу формулу, тобто 1370*0,023436=32?....
просто цікаво, якщо ? довіряти чи ні....
але я s? не впевнений навіть ти.....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ні, ви не можете використовувати, тому що, як я писав раніше, це хороший приклад. 1370 ? значення, яке стоїть в машині і не виходить нічого.
але, якщо ви не знаєте, розпізнавати карти термін ? даремно, що ми говорити, чому ? їх потрібно дивитися, щоб почати розрахунок.
каже, що не ? точно, чому? ви не знаєте, якщо в реальності? двигун працює у відповідності зі значеннями від тебе, встановлені на карту, що це стосується всіх і не тільки для vag... в будь-якому випадку у вас все в карту раніше, зосереджені на термін служби і паралельно в орі кроком, щоб дістатися до 10 мг і більше?... я запитав вас, скільки мг pi? з 5? чому? з вашого номера arrivavi добре чи погано, до 10 мг і більше? але завжди в teroria потім ви повинні перевірити це, і, ймовірно, ви будете менше чи більше? але, звичайно, не самі цифри..
якщо я s? наприклад, що duration ? 32? і в цьому "період кутовий" inietto 59mg я не думаю, що, роблячи простій пропорції можна обчислювати з 5? як inietter? більше....? я спробую те ж саме...
тому, якщо б я 59/32=1,85, якщо мій маленький міркування нижче вашого,але я не думаю,кожен в змозі кутового знайде 1,85 мг олії..так з 5? ще inietterei 1,85*37?=68,45 мг??
у мене не було ще часу, щоб відкрити карту...переплуталися в guesti днів..
Однак мунро те, що вас цікавить ? не sforare з тиском більше максимального малюк градусів після ВМТ ..
Якщо ви пропорція, ви можете з'ясувати, в якійсь мірі, як і введіть.
У світі божевільних нормальний-це з розуму
тому розрахунок їх від мене зробив наближенні досить надійні?
.....addiooooo...мрії gloooriaaaa.....
.....addiooooo...замки в ariaiaaaaa....
ви вирішили що-небудь?