Сторінка 4 з 10 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40-93

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    файл .орі, який було встановлено в епоху на ecm2001 виявляється edc16c31 , то я не знаю, чому? виявляється, edc16c2 ! я, як ви могли зрозуміти , я не розумію-й? багато!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    чому? не у вас є 50 повідомлень

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    я думаю, що якщо це я міг би вам допомогти **** я не думаю, що форум бунтує, напишіть мені ваш **** в лічку або в пост

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    точно, я не думаю, що будуть проблеми...адмін цього форуму розумних людей, і навпаки ECU заблоковано, ви можете? закрийте очі
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    у самому справі, навіть мені, робити пошук сан -****** з цим номером HW виявляється EDC16C2

хочете побачити, що не заводився автомобіль, чому? кухар (що по мені ? безумовно, новачок, дійсно, можливо, не робить це навіть не ремесло, але тільки для хобі), використовував драйвер ECM2001 для ecu edc16c31, так ? обчислюється контрольна сума неправильно, і, звичайно, автомобіль не заводився...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт,хлопці, сьогодні був повний робочий день, і я читаю тільки зараз все,щоб спробувати повернути його в рух, якщо не є back up можна тільки спробувати відновити файл, ліжко в bdm також, якщо пошкоджено і потрібно-файл, ліжко в послідовний,я бачу, що в будь-якому випадку frantik, і він приступив до роботи, і ви не можете її завантажити, отже, в цих рідкісних випадках ми не робимо ніякої опозиції, якщо вона триває навіть за межами форуму в приваті,дайте нам знати якщо вирішите через файл frantik в іншому випадку я бачу поглянути на файл або побачити, якщо відновлення back up.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    ок, хлопці , файл відправляється і перебудований правильно!!!

x Волхвів не було помилкою cecksum так як на тих екю cecksum розраховується з інтерфейсу, а не ecm2001 і, безумовно, маючи використовується протокол записи та обчислення алгоритму і rsa для edc16 cp31 і була blokkata!!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    потім машина футбольний або ще спробувати?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    спробуйте понеділка? але я думаю, немає ніяких проблем, записавши його в bdm, а потім ви повинні перевірити, якщо той, хто пише після всього, що він зробив, якщо ви не йдете, щоб закрити у ванній hhhahahhahahahha

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tuommo89
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    149
    а на програми mpps , визначив автомобіль mercedes clk 220 150cv - edc16c 2/3/4 , xo в карту орі, читається як c-клас 220 cdi 150 ( xk clk не ніс CMD ) введення в програму ecm2001 я розумію, як ecd16c31 , як ніколи? а якщо в реальності? ? edc16c2 ? Всі карти, які я зробив, були зроблені на цій основі, і машина їздила в тихому районі заксенхаузен s

Сторінка 4 з 10 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •