Я сказав уже, що я зробив багато доказів видно, що це моя машина і кращий результат ви отримали, роблячи мапу саме таким чином.У тому разі, якщо пізніше, з урахуванням змін, відчувають себе strappamenti, коли є провали на дорозі .З приводу зчеплення-ніколи не послизнувся. І ще одна річ, пологи покладаюся з 2-3% до 10-13% до 70 % load, отже, не може змістити ніколи не зчеплення.І, щоб закінчити розмову більше, що я маю на увазі карти, я autoriparatore з 20-річним досвідом, і для мене на першому місці стоїть"здоров"машини.
вибачте....але я не мав на увазі вас і у вашій роботі, мого втручання, тільки хотів похвалити роботу frantik3, що якщо ніколи не мав проблем літають ці автомобілі, це означає, що не робить карти з ніг.Сказав це...але хто ти? але що ви хочете? але хто тебе знає?ви відчуваєте себе винуватим? у вас чергу з соломи? я сказав, що роботу краще за вас? що більш досвідчений, ніж ви? ви добре? я покажу вам мої компліменти і, якщо хочете, я скажу вам, що ви краще мене, Ок? тому тепер, - я не можу розглянути ще.
додам, що якби я прийшла на розум,трохи раніше, роман Карло Леві навіть не буду брати до уваги вісь, я Прошу ще раз вибачитися.
від 05-02-2013,в день його презентації, на сьогоднішній день 26-03-2013 роки досвід, як autoriparatore від 15 минуло 20
один vic64it ,так ви до 80 повідомлень ?Тому, що покажіть, що ви знаєте, щоб ви, як фахівець в області інформатики та електроніки?Для вашої інформації, я був багато років за кордоном, де я закінчив навіть школу (5 років в школі, механіка 3 днів практики чисто в тиждень в майстерню, з 120 робітників), Але коли я закінчу, тому що не повинен вам нічого пояснювати тобі, що механіки я знаю, що не розумієш нічого.Я волію, щоб довести, з фактами, а не словами, ті якості, які у мене є .
У частині виступу, яку ви робите... ціль яка ?? скільки резюме і пара ви хотіли б вивести з 130cv?? З дуже небагатьма mod надходження частку 165cv.. gi? ? майже все зроблено в будинку, audi.. я не можу побачити файл, чому? я не досяг межі.... ? грубо кажучи, сон-всі рівні... потрібно тільки оновити карту уприскування поза драйвера, спочатку, щоб розуміти, переробити карту диму, оновлюючи значення maf, зупинилися, щоб весь або навантаження у 16,5:1 якщо ви не хочете дати стільки, турбо, turbo, просто від 50mbar останній стовпець, оновити карту overboost ? дуже важливо це, якщо ви не хочете мати піки turbo і класичний seghettamento....... обмежувач крутного моменту не повинна перевищувати 60 мг, чому? часи, аж до l?... і ви побачите, що машини andr?.... у egr закрити його з 2 управління.... gi? вам буде близько 36кг і 165cv...... мапу якщо педаль ? як гольф значення в 7000 не торкаючись до нього, не потрібно нічого, якщо не отримати відповідь + готова і значна частина педалі "простою" мод,....
ах, За мод + тяги... тобто хоче + час..... з тим, що ви написали? v? автомобіль...
Якщо закрити egr з класики 2 panettoni, повторити все з нуля карту диму... чому? частина ecu не user? pi? і тобі потрібно....
на деяких картах ви можете робити їх більше або відсікання, як ви хочете.... ви можете налаштувати.... наче сукню на замовлення..... і ти 6 кравець Хороша робота... .....