Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Citazione Спочатку Написав jared_poe Visualizza Messaggio
    Справді, титану, коли ви відкриваєте карту в табличній зверху говорить вам, значення тварин....може залежати від того, якщо, наприклад, один ставить 3000 на карту тиску в рампі я думаю, що дасть тобі помилку, враховуючи, що ? визнав, максимальне значення 1800bar на ці автомобілі
    Якщо я правильно пам'ятаю значення не були так? так роздута йти " поза драйвер". Десь, може бути, я ще мапу образити, і якщо я знаходжу місце. у EDC16C39 ? дуже чутливі, і треба робити все за логікою, досить лінійний ріст. Якась помилка, ми пі? так само стояти, ні ? ідеальним, важливо ? не перестарайтеся з кроком. Це хороша ідея-спробувати недалеко автомобіль після того, як завантажили карту cos? перевірити наявність аварій або інших проблем

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    ? probabbile, що в modiicare, того не бажаючи, ви дали якесь збільшення навіть на 1 пункт десь на карті, і ви тягнете цю проблему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    riapro чому? я ? довелося один подібний випадок, зокрема, на Браво 120 1.6... Я відкрив всі обмежувачі крутного моменту і справи, але машина пішла, як перед n? pi? п? менше (з тієї ж карти у мене не було проблем Джульєтта 140 і 159 170), cos? я намагався змінити таблицю пара - справи, і насправді машина пішла в борг, а ви ? представлений помилка p061b. У вас є ідеї, як змінити таблицю без задоволення помилка? ? досить spendegere dtc?
    Я не хотів би змінити час, чому? машина має dpf.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    напишіть ori скидання dtc і повторіть mod

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ок, завтра пробую, дякую за пораду.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    сандро ви розібралися з процедурою frantik3? мене цікавить також мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    сандро, то як ви вирішили ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    мені ? довелося також на daily, і я вирішив cn перепрограмування форсунок навіть...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    наводжу рішення, якщо ви залишаєте осі обертального моменту без змін дар? всі помилки, все, що ви відчуваєте, через 1 годину після першого включення, на 2^машина dar? несправності і andr? як від золота, якщо не менше.
    Рішення ? змінити вісь, щодо крутного моменту і враховувати фактор 5. Наприклад, якщо я хочу надати 120мм^3/i: 120x5=600Nm.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    наводжу рішення, якщо ви залишаєте осі обертального моменту без змін дар? всі помилки, все, що ви відчуваєте, через 1 годину після першого включення, на 2^машина dar? несправності і andr? як від золота, якщо не менше.
    Рішення ? змінити вісь, щодо крутного моменту і враховувати фактор 5. Наприклад, якщо я хочу надати 120мм^3/i: 120x5=600Nm.
    Я ніколи не була ця помилка, якщо не в ці дні, іноді я ? з'явилася. Карту нм/iq я також змінений до 120mm3 але без проблем?,дійсно, якщо вставав, break point не iniettava як було цікаво. Саме в ці дні? я ? вискочила проблема, в карти, в якому геть iq тільки по цій карті перетворення, а не від педалі. Останні карти спробуйте що дали помилку, вони також час піднімаються досить багато, тільки по 100 і 110mm3 (до ? акцій)

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •