dvd вчиться краще, і ця тема вам дороги....просто підключити будь сканер до ебу і покажіть параметри всмоктуваного повітря від maf ви побачите, що орієнтовно в залежності від двигуна maf вам дар? як мінімум, навколо 300mg повітря на максимум, ви отримаєте приблизно 1000-1200g повітря всмоктується, що не ? майже в тому ж колекторі, але c'? велика різниця, і це означає, ce ecu будує багато його стратегії роботи на maf в іншому випадку, якби, як ви говорите це датчик було б абсолютно марно....
ви, може бути, ви плутати з тим, що дизель-прагніть завжди максимум повітря, але забув її більш грубої змінної cio? обороти двигуна...як мінімум,скажімо, 1000 rpm,aspirera все менше і менше повітря, що в 4000 оборотів в хвилину....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я повідомив, що від себе написав, щоб змусити вас усвідомити, як ви змінили свою думку....
заявити, що ви сказали в останньому пості вже великий крок вперед у порівнянні з inesatezze, наведених вище,.....
ваші міркування, то на кількість повітря в paritadi обертів ? дуже просто, але відносини stechio існує навіть в дизель..якщо ти на 2000 об / хв ви 1000г повітря і 50г дизель у вас співвідношення повітря-паливо від 20 до 1...
якщо ти тих же оборотах і тієї ж повітря 1000g від 60 дизель ваш AFR sar? 16,6 в 1 і, ймовірно, fumerai...
Востаннє редагувалось манро; в 03-12-2012 21:29
привіт манро!!
ваша мова-це здоровий і точний, тому обмежувач диму, як міркує??тобто, якщо збільшення 10g дизельного палива 2000giri в quantita'повітря всмоктується залишається така ж, AFR sara' 16,6 на 1, а потім-fumera,' щоб повернути AFR 20 до 1, як ви робите?? тобто тільки на карті, єдиним рішенням буде збільшення тиску turbo в те число оборотів.....чи розрахунок на кількість оборотів, а кількість всмоктуваного повітря за кожен цикл правильний ріст дизельного палива для ін'єкцій, яка повинна бути мета обмежувач диму, чи не так?
бравіссімо alfetta!!у вас по центру в повному міркування, якщо lim диму кричи ти, наприклад, співвідношення afr 17:1 між повітрям і дизель можна змінити двома способами, я аббасі спускаючись з AFR або ви можете змінити значення комп'ютерної осі, щоб відповідати як встановлено в ecu...
Насправді я написав, що ви можете тільки встановити за допомогою стисненого повітря, у іншому випадку fumerai завжди, якщо встаєте дизельного палива, згідно вашої теорії...я sbaliato в тому, що залишається постійним при збільшенні тільки дизель.
Перо: оригінал і 1000, 3000 об відносини stechio залежить, але ecu адаптується, і не примушує палити...
Я кажу, в будь-якому випадку збільшення відповідних і не 1000 обертів!
Манро я хочу сказати тобі, що я pressoch? новачок, так що це обговорення ? безпечного навчання для мене...
Востаннє редагувалось dvdtuning; 04-12-2012 в 00:13
я s? не хочете зрозуміти, dvd....карту парів заснована на всмоктуваного повітря в двигун, а зважування від датчик витрати повітря або MAF...
інші, однак, мають карти парів, засновані на датчик тиску turbo або MAP.....у edc15p в питанні обох типів обмежувачів диму..один з них заснований на MAF, і інший, заснований на MAP, якщо ви збільшують значення лінійно відсотки на авто з великим propabilit? будете палити, як пором..***** і я вже сказав, в іншому місці ці карти змінюються, калькулятор в руки....
однак дата заглянути в цей пост, де він пояснює дуже добре, концепції lim курите, і навіть, як moddarlo..
http://www.professionalchiptuning.ne...cipianti/page4
Востаннє редагувалось манро; 04-12-2012 в 14:48