Сторінка 4 з 9 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 89
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав mcjtd Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, alfetta,що мені дякуєте?? я написав те, що я думаю, я знаю, то, не ? сказав, що або cos?.
    що стосується ecm, якщо ви використовуєте титан, по мені, спочатку виконайте його у вбиральні, тому що, по мені, порівняно з 2001 я вважаю, що остання, так навіть краще, тому що я вважаю, що якщо ви бачите ін'єкції parzalizzato(назва дудки,я ненавиджу ecm також, щоб ці імена до *******м!!!) принаймні, змушує бачити в стовпцях значення обмежувача диму, які всмоктуваного повітря від датчик витрати повітря в мг і оборотів, і, звичайно, в результаті і дизельне паливо впорскується тільки в тому, що якщо ти береш наприклад значення по осі повітря 750 мг і розділити вартість дизельного палива в карту,зараз не пам'ятаю, якщо вони см3 або мг,і їх, розділити між ними отримаєте rapport stechio або краще сказав, AFR так розумію, що ecu той з повітря і то дизель працює відповідно до даної AFR проблема виникає із-за того, що якщо ти де має бути кількість? повітря читати фантазії, що пу? бути 80-90-100-мільйон, як ви обчислити цей благословенний afr, щоб не палити? по мені ? неможливо. але пу? цілком можливо, що він сказав знову хвиля ca**te.
    привіт, я думаю, що це справедливо подякувати, як він буде їм, навіть, можливо, невелику допомогу, але важливо,...
    повертаючись до виступу або я, як титан, який в 2001 році, але на edc15p мені здається, одно замість титану на edc16, як на мене, це дуже добре.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    В дизель кількість? в колекторі на кожному етапі всмоктування залишається pressoch? постійною при зміні числа обертів і навантаження двигуна,
    з цієї причини дозується тільки кількість? а якість? палива відповідає навантаженні і на холостому, без регулювання всмоктуваного повітря, але бенс? dell стисненого повітря від турбо стоїть на продуктивність більше.
    На дизель немає stechio ідеально підходить для максимальної віддачі двигуна, для якого він varier? завжди.
    Я пропоную збільшення від 50 навантаження 8%, і збільшити до кінця карту максимум 15%, маючи вже? змінено і на інших картах...передоплату можна залишити оригінальні.
    Тоді спробуйте і розкажіть, як веде себе автомобіль.
    тому, якщо я правильно зрозумів, ін'єкції parzializzato, що б обмежувач), на осі я вважаю, числа обертів, навантаження, і у результаті і дизельне паливо впорскується??але дизельне паливо впорскується в залежності від всмоктуваного повітря або стисненого повітря??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав mcjtd Visualizza Messaggio
    dvd-диски, але secnodo вас maf що толку?
    Maf повторюю, що вимірювання pressoch? ж повітря на вході в залежності від оборотів і навантаження...не можете змусити смоктати більше? повітря, але ви повинні дати з турбо, кажу так, монет.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    dvd вчиться краще, і ця тема вам дороги....просто підключити будь сканер до ебу і покажіть параметри всмоктуваного повітря від maf ви побачите, що орієнтовно в залежності від двигуна maf вам дар? як мінімум, навколо 300mg повітря на максимум, ви отримаєте приблизно 1000-1200g повітря всмоктується, що не ? майже в тому ж колекторі, але c'? велика різниця, і це означає, ce ecu будує багато його стратегії роботи на maf в іншому випадку, якби, як ви говорите це датчик було б абсолютно марно....
    ви, може бути, ви плутати з тим, що дизель-прагніть завжди максимум повітря, але забув її більш грубої змінної cio? обороти двигуна...як мінімум,скажімо, 1000 rpm,aspirera все менше і менше повітря, що в 4000 оборотів в хвилину....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    dvd вчиться краще, і ця тема вам дороги....просто підключити будь сканер до ебу і покажіть параметри всмоктуваного повітря від maf ви побачите, що орієнтовно в залежності від двигуна maf вам дар? як мінімум, навколо 300mg повітря на максимум, ви отримаєте приблизно 1000-1200g повітря всмоктується, що не ? майже в тому ж колекторі, але c'? велика різниця, і це означає, ce ecu будує багато його стратегії роботи на maf в іншому випадку, якби, як ви говорите це датчик було б абсолютно марно....
    ви, може бути, ви плутати з тим, що дизель-прагніть завжди максимум повітря, але забув її більш грубої змінної cio? обороти двигуна...як мінімум,скажімо, 1000 rpm,aspirera все менше і менше повітря, що в 4000 оборотів в хвилину....
    Вибачте, манро, я погано висловив...я мав на увазі те, що ти сказав, але якщо ми візьмемо 2000 об / хв на третій передачі maf вимірювання, наприклад 1000 на вході...якщо ми просимо-й? дизель завжди 2000rpm maf misurer? завжди одне і те ж чи я помиляюся?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    В дизель кількість? в колекторі на кожному етапі всмоктування залишається pressoch? постійною при зміні числа обертів і навантаження двигуна,
    з цієї причини дозується тільки кількість? а якість? палива відповідає навантаженні і на холостому, без регулювання всмоктуваного повітря, але бенс? dell стисненого повітря від турбо стоїть на продуктивність більше.
    я повідомив, що від себе написав, щоб змусити вас усвідомити, як ви змінили свою думку....
    заявити, що ви сказали в останньому пості вже великий крок вперед у порівнянні з inesatezze, наведених вище,.....
    ваші міркування, то на кількість повітря в paritadi обертів ? дуже просто, але відносини stechio існує навіть в дизель..якщо ти на 2000 об / хв ви 1000г повітря і 50г дизель у вас співвідношення повітря-паливо від 20 до 1...
    якщо ти тих же оборотах і тієї ж повітря 1000g від 60 дизель ваш AFR sar? 16,6 в 1 і, ймовірно, fumerai...
    Востаннє редагувалось манро; в 03-12-2012 21:29

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    я повідомив, що від себе написав, щоб змусити вас усвідомити, як ви змінили свою думку....
    заявити, що ви сказали в останньому пості вже великий крок вперед у порівнянні з inesatezze, наведених вище,.....
    ваші міркування, то на кількість повітря в paritadi обертів ? дуже просто, але відносини stechio існує навіть в дизель..якщо ти на 2000 об / хв ви 1000г повітря і 50г дизель у вас співвідношення повітря-паливо від 20 до 1...
    якщо ти тих же оборотах і тієї ж повітря 1000g від 60 дизель ваш AFR sar? 16,6 в 1 і, ймовірно, fumerai...
    привіт манро!!
    ваша мова-це здоровий і точний, тому обмежувач диму, як міркує??тобто, якщо збільшення 10g дизельного палива 2000giri в quantita'повітря всмоктується залишається така ж, AFR sara' 16,6 на 1, а потім-fumera,' щоб повернути AFR 20 до 1, як ви робите?? тобто тільки на карті, єдиним рішенням буде збільшення тиску turbo в те число оборотів.....чи розрахунок на кількість оборотів, а кількість всмоктуваного повітря за кожен цикл правильний ріст дизельного палива для ін'єкцій, яка повинна бути мета обмежувач диму, чи не так?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    бравіссімо alfetta!!у вас по центру в повному міркування, якщо lim диму кричи ти, наприклад, співвідношення afr 17:1 між повітрям і дизель можна змінити двома способами, я аббасі спускаючись з AFR або ви можете змінити значення комп'ютерної осі, щоб відповідати як встановлено в ecu...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Насправді я написав, що ви можете тільки встановити за допомогою стисненого повітря, у іншому випадку fumerai завжди, якщо встаєте дизельного палива, згідно вашої теорії...я sbaliato в тому, що залишається постійним при збільшенні тільки дизель.
    Перо: оригінал і 1000, 3000 об відносини stechio залежить, але ecu адаптується, і не примушує палити...
    Я кажу, в будь-якому випадку збільшення відповідних і не 1000 обертів!
    Манро я хочу сказати тобі, що я pressoch? новачок, так що це обговорення ? безпечного навчання для мене...
    Востаннє редагувалось dvdtuning; 04-12-2012 в 00:13

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я s? не хочете зрозуміти, dvd....карту парів заснована на всмоктуваного повітря в двигун, а зважування від датчик витрати повітря або MAF...
    інші, однак, мають карти парів, засновані на датчик тиску turbo або MAP.....у edc15p в питанні обох типів обмежувачів диму..один з них заснований на MAF, і інший, заснований на MAP, якщо ви збільшують значення лінійно відсотки на авто з великим propabilit? будете палити, як пором..***** і я вже сказав, в іншому місці ці карти змінюються, калькулятор в руки....
    однак дата заглянути в цей пост, де він пояснює дуже добре, концепції lim курите, і навіть, як moddarlo..
    http://www.professionalchiptuning.ne...cipianti/page4
    Востаннє редагувалось манро; 04-12-2012 в 14:48

Сторінка 4 з 9 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •