Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 40

Обговорення: Карта a4 130cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    прошу вибачення, в 220 км/год зупиняється....я був неправий, писати...тут, ви мені підтвердіть, що ніяких обмежувач швидкості? може бути, піти пі? у верхній частині повинні грати з авансів або я помиляюся?
    Востаннє редагувалось Метрополіс; 22-11-2012 в 21:21

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Може бути, єдиний межа ? в колінах карту обмежувача крутного моменту або, може бути, час вприскування і запит iq кіл, які ведуть 220 км/ч.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо вони були вже? говорили в минулому, якщо я не помиляюся...деякі автомобілі мають обмежувач швидкості? в eeprom, а не flash nelal
    і сон протягом декількох тих, хто знає, як його знайти і змінити
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Uhmmm карту ? додається, якщо подивитеся, може бути, ви можете сказати мені, якщо ? обмежувач або ? обмеження на карту...вибачте, якщо не знають

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Привіт, то в прикладеній карті в пості 33 ? все не повторити...не може? бути, що це зробив ти, особливо з таким обмежувачем на зірки.
    Турбо майже може піти, але особисто мені не подобається, запропонуйте занадто багато, як він, що на педаль.
    Єдине, ок ? у egr. Lavoraci вище і повертає на форумі, аналізує карти, опубліковані і обговоріть, cos? ви починаєте вивчати щось.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Тоді в першу чергу дякую за відповідь, пояснюю, що на цій карті, як я писав на початку, не ? всі муки мого ланчі, обмежувачі є помилковими і gi? знала, насправді я навіть написав, що я повинен ще зробити, чому? турбо не йде? Я дав максимум 200 балів, таким чином поступово...що не так з турбо? 0,2 бар і більше? так? багато? C'? той, хто сказав мені, що йшли добре...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав "Метрополіс" Visualizza Messaggio
    Тоді в першу чергу дякую за відповідь, пояснюю, що на цій карті, як я писав на початку, не ? всі муки мого ланчі, обмежувачі є помилковими і gi? знала, насправді я навіть написав, що я повинен ще зробити, чому? турбо не йде? Я дав максимум 200 балів, таким чином поступово...що не так з турбо? 0,2 бар і більше? так? багато? C'? той, хто сказав мені, що йшли добре...
    Я сказав вам, що це добре, але мені не подобається, як метод зростання, у кожного свій. Це не означає, що не дуже добре, звичайно, як стандартній карті ви можете дізнатися на 150 очок, і ви можете мати гарні результати.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    ок, добре, добре...я хотів би спробувати дати 200 щоб дати 0,2 бар і більше? що ви говорите? для турбіни оригінал повинен бути ок, а то я б обмежувачі крутного моменту, як ви повинні...але щось я не зрозумів...обмежувачі крутного моменту я повинен отримати їх в залежності від перевищення парів, вірно? або, скоріше, називається тиском parzializzata правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт Манро, на щастя, ви поправте мене, ви можете почати з 10% до 25%?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ну, якщо то, власники авто,що це, як правило, не розуміють, cippa, можуть запитати, навіть і 100% потужності від 1000 до 1500 оборотів, якщо вони хочуть, щоб їх ви arrangiano...звичайно, для? якщо мене запитують щось подібне я навряд чи їх щасливий, і я намагаюся змусити їх думати...
    насамперед про логікою ви не можете? зробити автомобіль, cos? який сенс мати автомобіль, який "втеча з-під" кожен раз, коли ви трохи газу?? і в русі?? може бути, з красивою р? сніг на землі? з зад іншого автомобіля всього в декількох сантиметрах від морди автомобіля, що з цього випливає??
    Також я намагаюся змусити їх думати, навіть, чому? потім ламають все і ламають, так тебе (фільм старий), хтось запитав мене, диво, там я вже майже кладе на нього руки (жарт, звичайно), наскільки високою була його ****llo невігластва...їх хочуть, що гумовий клапан, його не цікавить "з'їсти" метрів асфальту!

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •