прошу вибачення, в 220 км/год зупиняється....я був неправий, писати...тут, ви мені підтвердіть, що ніяких обмежувач швидкості? може бути, піти пі? у верхній частині повинні грати з авансів або я помиляюся?
прошу вибачення, в 220 км/год зупиняється....я був неправий, писати...тут, ви мені підтвердіть, що ніяких обмежувач швидкості? може бути, піти пі? у верхній частині повинні грати з авансів або я помиляюся?
Востаннє редагувалось Метрополіс; 22-11-2012 в 21:21
Може бути, єдиний межа ? в колінах карту обмежувача крутного моменту або, може бути, час вприскування і запит iq кіл, які ведуть 220 км/ч.
якщо вони були вже? говорили в минулому, якщо я не помиляюся...деякі автомобілі мають обмежувач швидкості? в eeprom, а не flash nelal
і сон протягом декількох тих, хто знає, як його знайти і змінити
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Uhmmm карту ? додається, якщо подивитеся, може бути, ви можете сказати мені, якщо ? обмежувач або ? обмеження на карту...вибачте, якщо не знають![]()
Привіт, то в прикладеній карті в пості 33 ? все не повторити...не може? бути, що це зробив ти, особливо з таким обмежувачем на зірки.
Турбо майже може піти, але особисто мені не подобається, запропонуйте занадто багато, як він, що на педаль.
Єдине, ок ? у egr. Lavoraci вище і повертає на форумі, аналізує карти, опубліковані і обговоріть, cos? ви починаєте вивчати щось.
Тоді в першу чергу дякую за відповідь, пояснюю, що на цій карті, як я писав на початку, не ? всі муки мого ланчі, обмежувачі є помилковими і gi? знала, насправді я навіть написав, що я повинен ще зробити, чому? турбо не йде? Я дав максимум 200 балів, таким чином поступово...що не так з турбо? 0,2 бар і більше? так? багато? C'? той, хто сказав мені, що йшли добре...
ок, добре, добре...я хотів би спробувати дати 200 щоб дати 0,2 бар і більше? що ви говорите? для турбіни оригінал повинен бути ок, а то я б обмежувачі крутного моменту, як ви повинні...але щось я не зрозумів...обмежувачі крутного моменту я повинен отримати їх в залежності від перевищення парів, вірно? або, скоріше, називається тиском parzializzata правильно?
Привіт Манро, на щастя, ви поправте мене, ви можете почати з 10% до 25%?
Також я намагаюся змусити їх думати, навіть, чому? потім ламають все і ламають, так тебе (фільм старий), хтось запитав мене, диво, там я вже майже кладе на нього руки (жарт, звичайно), наскільки високою була його ****llo невігластва...їх хочуть, що гумовий клапан, його не цікавить "з'їсти" метрів асфальту!