я зазвичай не торкатися, тільки якщо насправді я хотів би дати йому ще еластичність, ніж зазвичай, але трохи в збиток turbo, який працює ще,але що-м'якою і нічого не робить
я зазвичай не торкатися, тільки якщо насправді я хотів би дати йому ще еластичність, ніж зазвичай, але трохи в збиток turbo, який працює ще,але що-м'якою і нічого не робить
я залишаю їх орі....
по-моєму, зростання, яка йде між 2% і 4% не повинно вплинути на турбо з плином часу. Що ви думаєте про це?
але автомобіль, на якому ви робите карту в 95% випадків завжди все оригінальне, якщо власник не змінив. Чи я помиляюся?
Потім ти кажеш: "якщо ваш автомобіль ? все оригінал, то штрихи ці значення в карту, чи не так?
ви ідеальний абсолютно праві!!! Але в цей раз мені довелося зіставити машини, які мають турбіна змінилася або інший, в цьому випадку, як правило, не торкайся до нього!!!
отримав. Тому завжди запитуйте, власнику історія мінімальної автомобіля. Було б також цікаво зрозуміти, як ви рухаєтеся, якщо перед вами, ви отримуєте автомобіль з 100.000km, з 200.000km або з 30.000km. У зіставлених однаково?
звичайно, краще запитати на пряму зацікавлений!!! Але а ви впевнені, що, якщо він зробив деякі зміни й у dirtela
і ****llo км, як ви себе поведете? Все так само, або ви модератор?