Сторінка 4 з 22 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 221

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    САРДИНІЯ
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    я вам studierei трохи гідродинаміки, перш ніж робити певні заяви!
    не поставити їх, у разі, виконують точні і корисні для двигуна cos? як і всі користувач.
    те, що ви б зняті і як радий, що не дозволяє? можемо сказати, дисертація на роботу або утиліти? якщо не avvallate від тестів, не вірите?

не се л я з вами, це ясно, але я не згоден на дезінформації (в даному конкретному випадку)

не в образу.
    Згоден повністю alice , якщо є причина, то буде", єдина проблема, і не мало, і їх розпад, може їх в інший матеріал, може бути, міцніше, не знаю,
    однак dovvrebbero знайти якесь рішення більш надійно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    але тоді я повинен також закрити egr в ecu? як це працює?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    у egr не має нічого спільного з swirl, але не закрити egr погано не робить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    в ебу не повинен дати мені помилок, але робив би дати мені проблеми seghettamento?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    звичайно, зняти з не ? максимум,ви має в теорії вистачати басів,на практиці навіть я зрозумів...
    але, звичайно, позбавити підвищує надійність? автомобіль, який коштує більше? втрати на низьких...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    бути інженером-це не означає знати все, ricordalo!
    не впадаючи в банальний, я б стверджувати, що серед всіх тих, відомих інженерів, хто більше? і хто менше, всі знають свою роботу, не ? для всіх рівний, але кожен з них спеціалізується тільки у нас? для чого ? призначений, в своїй компанії...так що пояснення dell інженера, бачили, що не треба створити вакуум, але щось ще, я б сказав, що не ? саме точне.
    я тільки зробив висновок, що ви написали, що, виявляється, disinformativa для тих, хто читає, чому? я вважаю, що, якщо б я читав раніше, тільки у вікіпедії, щоб не процитувати технічний документ, що стосуються метеликів турбулентності, ви б зрозуміли, чому? я написав вам, cos?...su безліч форумів, вони зробили свій вибір? багато років тому, і, знаєте, ce n ? був тільки один, що я пам'ятаю, що він знав роботи метеликів...і як не дивно не радив...може бути, чому? хоча і не будучи ing. розумів, чому? fluidodinamico присутності....? degustibus non est disputandum....ми хочемо тільки пі? пізнання і менше supponenza (по-моєму)

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    бути інженером-це не означає знати все, ricordalo!
    не впадаючи в банальний, я б стверджувати, що серед всіх тих, відомих інженерів, хто більше? і хто менше, всі знають свою роботу, не ? для всіх рівний, але кожен з них спеціалізується тільки у нас? для чого ? призначений, в своїй компанії...так що пояснення dell інженера, бачили, що не треба створити вакуум, але щось ще, я б сказав, що не ? саме точне.
    я тільки зробив висновок, що ви написали, що, виявляється, disinformativa для тих, хто читає, чому? я вважаю, що, якщо б я читав раніше, тільки у вікіпедії, щоб не процитувати технічний документ, що стосуються метеликів турбулентності, ви б зрозуміли, чому? я написав вам, cos?...su безліч форумів, вони зробили свій вибір? багато років тому, і, знаєте, ce n ? був тільки один, що я пам'ятаю, що він знав роботи метеликів...і як не дивно не радив...може бути, чому? хоча і не будучи ing. розумів, чому? fluidodinamico присутності....? degustibus non est disputandum....ми хочемо тільки пі? пізнання і менше supponenza (по-моєму)
    ви помітили виразно, що ти на форумі набагато більше? "сказав" це, по всьому, що ви написали, ви не відчуєте ніякої точної інформації, сказавши, що supponenza тебе подарую із задоволенням, ви показали, наскільки добре ви і експерт, мабуть, у інший форум, "вчить"....... (по-моєму)

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    на l? що swirl створюють кращого згоряння, але ви не хочете йти менше, ніж від механічної, етап EGR залишають відкритими лопатки
    у swirl і привіт...

Особливо на серії E46, що пошкодження зробив у не ї? в кінцевому підсумку...

потім ви можете витягти? вся гідродинаміка, CO2, NOx...
    але, чесно кажучи, людей не цікавить..... просто хочете менше проблем, менше витрачати механік для ремонту-це, як правило,...

я знаю Людей, які залишається ходьби для EGR маршрутів, DPF забиті... регенерації кожні 40 км... і т.д....
    і витрата палива зростають, а також забруднення, заміни масла в двигуні до часу.... і cos? далі...

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    на l? що swirl створюють кращого згоряння, але ви не хочете йти менше, ніж від механічної, етап EGR залишають відкритими лопатки
    у swirl і привіт...

Особливо на серії E46, що пошкодження зробив у не ї? в кінцевому підсумку...

потім ви можете витягти? вся гідродинаміка, CO2, NOx...
    але, чесно кажучи, людей не цікавить..... просто хочете менше проблем, менше витрачати механік для ремонту-це, як правило,...

я знаю Людей, які залишається ходьби для EGR маршрутів, DPF забиті... регенерації кожні 40 км... і т.д....
    і витрата палива зростають, а також забруднення, заміни масла в двигуні до часу.... і cos? далі...
    але ні, альфа, ти не читала керівництво по експлуатації? і, їй-богу! якщо є ? причина, звичайно, не для того, щоб нанести серйозний збиток.......... ops, можливо, є саме те,....

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    але ні, альфа, ти не читала керівництво по експлуатації? і, їй-богу! якщо є ? причина, звичайно, не для того, щоб нанести серйозний збиток.......... ops, можливо, є саме те,....

Сторінка 4 з 22 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •