Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    виховання не st? розуміючи нічого...що-в чергу, будь ласка ? пояснив добре....не думай, що я як інженер-електрик все одно так....те, що s? я поділяю для інших я намагаюся важко це пояснити? якщо ви не робите мене зрозуміти точно, і все важче..
    який mappastai говоримо??
    ок, вибачте!!!
    тоді на ecm titanium завжди зі звичайним edc16c8 я на системи вприскування палива : кількість палива впорскується f(rpm,trq) (1), то я вважаю, час впорскування (1), то нижче я фаза уприскування - iniezzione головна базова карта 1 (1) карти, я 5... мої сумніви ці кількість палива впорскується і спрямована на часу уприскування??? ці карти є основними градусів вперед?' спасибі манро терпіння...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок, вибачте манро.....!!!
    тоді на ecm titanium завжди зі звичайним edc16c8 я на системи вприскування палива : кількість палива впорскується f(rpm,trq) (1), то я вважаю, час впорскування (1), то нижче я фаза уприскування - iniezzione головна базова карта 1 (1) карти, я 5... мої сумніви ці кількість палива впорскується і спрямована на часу уприскування??? ці карти є основними градусів вперед?' спасибі манро терпіння писати до пк не моя сильна сторона, я висловлюю погано...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    ви не дотримуюся мегамозок...прес-obbiettiva ? карту одне і теж....і ? тільки па мапу 5 таблиць, які ви говорите, я ніколи не visteper карту press rail ne, тим менше в обмежувач повітря....
    не ? що вас збентежило з карти turbo??
    Ні, ні, тепер я намагаюся поставити зображення тільки, що я безлад речей відкриті, і я не можу...
    Я на діагностиці бачу ціль, якщо в таблицях rail обмін значення не старшешаг ніколи не мета, а прибуття-й? або менше цієї величини.
    Наприклад, якщо у мене 1600, як мета більш не піду, якщо на обмежувач rail встаю в 1660, мета мені залишається тим же 1600 і більше не збираюся...якщо обмін з окремими бітами можу замість того, щоб закріпити нову мету змінилася, і фіксується на тих, з окремими бітами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт манро!!!якщо ви postala зображення буде корисна тим, хто, як я, і на початку!!решта кількість палива впорскується і ще, зрозуміло, решта план vediamo.una щось я не зрозумів : якщо ви розділите нм для даного значення ottienii iq??!!спасибі.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    ок, погляньте на карту педаль відображається в табличній,не використовую titanium, чому? у мене проблема на комп'ютері, то використовую sw free, який, однак, має ті ж функції,як ви можете помітити, на зображенні у вас sugl'осі X педаль; Y оборотів в хвилину; в той час як вісь Z і IQ mg/str...якщо, наприклад, перейти на стовпець " 100% педаль, то помітите, тим же відсоток справи?...у 2d працює точно так само, cos?....
    Вибачте за перерву, що sw. ? це, що ви використовуєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Спасибі!
    Гріха немає, є кнопка на форумі, щоб дати thanks...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Спасибі!
    Гріха немає, є кнопка на форумі, щоб дати thanks...
    по мені-це формальності марно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок, погляньте на карту педаль відображається в табличній,не використовую titanium, чому? у мене проблема на комп'ютері, то використовую sw free, який, однак, має ті ж функції,як ви можете помітити, на зображенні у вас sugl'осі X педаль; Y оборотів в хвилину; в той час як вісь Z і IQ mg/str...якщо, наприклад, перейти на стовпець " 100% педаль, то помітите, тим же відсоток у вас справи? що йде від 66mg до 34mg рости обертів, але педаль і завжди на 100% у своїй позиції...

у 2d працює майже так само, тільки в тому, що кожна крива являє собою поле, подорожі і зйомки всередині кривої ж являє собою поле відсоток педалі....
    ви розмістите зображення так, як ви розумієте, краще, ніж 100 слів...

1,2 і 3 осей, в той час як кожен "зуб пилки" являє собою рядок rpm всередині коробки відсоток педаль....
    ці є не більш ніж brekpoint....
    привіт манро між тим, я дякую вам disponobilita'....
    у промові, яку ви зробили нас майже є,в основному в 2d графіку осі z в діапазоні від 0 до 60000 було б iq кількість gasolo вводять тільки для одного циліндра в міліграмах??правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок манро, я думаю, бути, то нагадаємо, що в нас є три осі: rpm,lodad і z, що і збільшення, коли справа стосується тиску turbo осі z ми маємо значення, виражене map-сенсор, тобто " атмосферний тиск + тиск турбо, замість того, щоб, наприклад, в ДГ ми завжди rpm та load осі z ми міліграми дизельне паливо впорскується в кожен циліндр....є?питання, але, наприклад, 66mg скільки мм3?? ви можете зробити цей розрахунок??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    впевнений, що у пу? зробити розрахунок, потрібно помножити дизельного палива в міліграмах на її питома вага в щільність? у стандартної температури ? значення, яке пу? варіюватися від 0,82 до 0,86....
    я зазвичай розрахунок все, щоб 0,85...так що 66 X 0,85= 56,1 мм3...
    манро привітання для приготування!!!!
    потім 70 мм3, що я вважаю, наприклад, на edc 16c8 завжди мм3 циліндр??? в діагноз, коли я знаходжу: я наприклад останній автомобіль зроблений mercedes 320 cdi я вважаю, параметр дизель фактичного вводять, як мінімум близько 8mm3 максимум близько 65mm3 підсумки??або циліндр??я не знаю, якщо я висловив добре і тому, що " сьогодні я втомився,!!!!спасибі і добраніч всім............................................. ....

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •