Сторінка 4 з 13 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 129

Обговорення: Mpps V.12 вище, ніж V.5 ?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Ви завжди вирішується? Дуже добре, тоді...можна приводити приклади, які машини ви говорите і з якою версії mpps?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    EDC15 1.9 TDI, EDC15 c7 jtd версії V5 і V12. Okkio x? що V12 TDI на EDC15 я бачу, тягтися,насправді я віддаю перевагу їх з V5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    а говорячи всі методи відновлення з mpps у разі пошкодження, також існує інше рішення... pelino-й? складно,але треба, щоб допомогу в разі необхідності? екстремальні! працює на edc15, що edc16! у разі відмови у визнанні ID mpps, якщо у вас є possiblit? і під рукою ебу ніби як сім'я, що і на " застряг автомобіль attaccatela в цьому останнє і змусити його зробити визнання ID на це потім не вимкніть запалювання переведіть блок управління заблокований, і робіть це з писанням. Я сподіваюся, що було корисно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    :-) я готовий робити відео демонстрації, на мій режим?... хотілося б побачити, cn контрольна лампа esp/tcs/asr горить в підтвердження блоку ебу, як ви робите, щоб зробити її в запису!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Якщо ви хочете відправити відео так, хто не вірить в пу? побачити, що насправді працює.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Може бути вирішення цієї підкачки ecu... Але ти ніколи не пробував? Я сумнівно, як робити добре, іншої електроніки, вимкніть і знову під'єднайте один Ecu гарячої...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    майже намагаюся c'? завжди часу x дізнатися, як мовиться, шляхи господні безмежні, cattivik але якщо у вас є час, зробіть відео може бути корисним

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    iio, я добрався, щоб спробувати, як на bmw x3 e90 і 60 здається, що працює тільки один раз в велику пляму і застряг в без програмування вимкніть запалювання я перенесений в recoveri і він працював

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    насправді, якщо ви і початківців, так і не обладнаних для добре, і це досвід, але дуже тихий і є перший раз за все те зроблені досвід і attrezatodi добре стає вітер.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

garret
    Guest
    версія crack працює добре, як оригінал?

Сторінка 4 з 13 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •