Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 47

Обговорення: Як працює Elm 327 Bluetooth?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Я utizzo то bt, і по сто разів, що я використав не втрачав з'єднання, тільки пару раз, не ? вдалося підключитися при запуску, так ? що не має значення, і я думаю, що залежить також від якості? того ж, втім, робить все якось по тб.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

gevin
    Guest
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Я utizzo то bt, і по сто разів, що я використав не втрачав з'єднання, тільки пару раз, не ? вдалося підключитися при запуску, так ? що не має значення, і я думаю, що залежить також від якості? того ж, втім, робить все якось по тб.
    Але добре, якщо я залишу його постійно включеним або пу? викликати деякі проблеми в ебу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав gevin Visualizza Messaggio
    Але добре, якщо я залишу його постійно включеним або пу? викликати деякі проблеми в ебу?
    Якщо автомобіль використовується щодня, принаймні, для mezzo'тепер я думаю, що немає проблем, але якщо ви користуєтеся час від часу, ви повинні його зняти...навіть для мене ? клопоту завжди демонтуйте заглушку, але я змушений це зробити, так як використання автомобіля протягом 2-3 днів на 7, і я б не відчувати незручностей з батареєю.
    У будь-якому випадку на блок управління, не станеться нічого, якщо його залишити постійно включеним, проблема саме ? акумулятор...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    якщо ви хочете залишити його постійно включеним, а ви не боїтеся, що батарея розрядиться, бачив мало застосування засобу ви можете зробити перемикач на позитивний інструмент.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    якщо ви хочете залишити його постійно включеним, а ви не боїтеся, що батарея розрядиться, бачив мало застосування засобу ви можете зробити перемикач на позитивний інструмент.
    я думав саме в цьому
    у вас є схеми, знайти контакти позитивне бд?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    Я залишив введений на 3 місяці і за допомогою тільки авто ? розряджати акумулятор

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Але не повинні споживати багато , як і тих, хто з'? той також рекомендує для професійного використання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Але не повинні споживати багато , як і тих, хто з'? той також рекомендує для професійного використання?
    якщо ми говоримо про групи FIAT, скажімо, що ? практично на рівних офіційний ДІАГНОЗ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Кілька місяців тому я взяв на себе версія bluetoot, і вона відмінно працює під win і Android. ? стабільним і швидким з'єднанням, і діагноз так само як кабельний інтерфейс.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    хлопці, нас хочуть адаптери, які роблять деякі мости на контакти або обмінюються pin-код...ви можете перевірити на веб-сайті ОРГ... (що тепер ? multiecuscan)

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •