Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-34 34 -

Обговорення: Turbo Alfa 159 150CV проти 210CV

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    я чув, що він не просто управляти геометрія на цій турбіни...якщо ви говорите: "я вважаю, що цих мод у вас вже зроблені..... у egffetti я знав того, щоб грати з картками геометрії.... досі я ніколи не робив.... я не зрозумію щось.... x, чому він веде себе так, як ви сказали?? xk? солі, потім riscende дереться, а потім riscende??? я міг би взяти таких картах геометрії на brera 210cv??
    безумовно, вчиться добре, карти turbo 210cv щось виходить.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я теж думав, що я те, що ви сказали.... моя ідея насправді полягала в тому, щоб скопіювати карти управління двигуном від 210cv... то, звичайно, враховуючи, що мені не вистачає циліндра... тиск теоретично ? найнижчий.... в цей момент... почала піднімати поступово, від 5% на всі карти управління турбо... і тоді я aiutero' з журналів на основі обертів, педаль, prex turbo і відсоток клапан наприклад... .... якщо я бачу, що для абсурдно... 2800 об / хв з навантаженням 80%, відсоток клапан 70% тиск піку в overboost до 2 бар, наприклад, принесу відкриття клапана в 60%, щоб зменшити це явище, то число оборотів....
    теоретично якщо все правильно пам'ятаю... ще відсоток ? високе і самі лопатки закриті... тобто під час зарядки, ще й лопатки відкриті (ставки у бік крильчатки), то відсоток типу 30% і більше йде в положення тиск стабільний, чи не так??

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    я жартую навпаки, я хотів би подякувати всіх цих info, що є ви даєте... ці речі ви знаєте, для роботи або просто пристрасть?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    не ? cos? просто rego, чому? збираєтеся змінити робочий цикл клапана n75 це v? щоб зійти з розуму ПІД-що ? саме система контролю тиску turbo.....
    спочатку ви повинні змінити це, під-регулювання, то перейдіть на мод на n75....
    тільки, що багато підготовчі також престижні воліють не чіпати карту pid, щоб не incasinarsi життя, чому? і справді скоро виправити...цей елемент управління використовує логіку всій власної, абсолютно відрізняється від того, що пу? бути управління "спрощений", як у вас описано, і ти.....
    я, коли заміна турбін з іншими найбільші волію не чіпати карти в ecu і впливати на регулювальний гвинт приводу, ті ж....я до cos? що через карту, навіть якщо чепуритися в карту іноді я повинен дати...
    щоб допомогти вам краще зрозуміти пид я хотів би розмістити посилання, що пояснює досить добре, про що говорю, але не s? якщо я можу....
    те, що ви говорите, ви праві.... але що б ви зробили, ви ****llo механічний??? якщо у мене проблема, як ви описали.... оригінальний, піку вгору, усуває і знижує, то порушити, а потім коригує і потім знижує..... якщо ж це було.... і я можу виправити тільки механічно.... я б відставання на низьких обертах, потім починає підніматися... і тягне вгору.... якщо я йду на дотик карти turbo.... не знаю, якщо ви помітили.... на середніх оборотах на управління 2400 riabbassa відсоток клапан типу 60%, а 70/75% для того, щоб знизити тиск на ті ****lli.... ви говорите, що як логіки, так і неправильно??? ці елементи керування, що ви говорите.... як розуміти їх і де вони знаходяться??

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •