Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 63

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав dott.chem Visualizza Messaggio
    Інформації "чутливі" речі, які для знати, я плюнув кров'ю, і вони р? ревнувати. Роблять різниці між тими, хто зіставленні цих ECU стандартним способом, і тих, хто їх дуже добре знає і любить.
    Вибачте мене, я сподіваюся, ви зрозумієте.
    ми зрозуміли, що c'? хто плює кров'ю і пошти на форумі свої рішення, щоб допомогти іншим, а хто тягне камінь і ховає руку.... я запитав його, info, навіть в мп.... але відповідь на це питання ? була тією, який дав тут.... тому я підтверджую,.... тягне камінь і ховає руку.... будь ласка, наступного разу не пишіть нічого, якщо ви думаєте, що ви вище інших.... якщо у мене все вийде.... місце, рішення, хлопці, не журіться

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    ми зрозуміли, що c'? хто плює кров'ю і пошти на форумі свої рішення, щоб допомогти іншим, а хто тягне камінь і ховає руку.... я запитав його, info, навіть в мп.... але відповідь на це питання ? була тією, який дав тут.... тому я підтверджую,.... тягне камінь і ховає руку.... будь ласка, наступного разу не пишіть нічого, якщо ви думаєте, що ви вище інших.... якщо у мене все вийде.... місце, рішення, хлопці, не журіться
    Вибачте, що візьми cos?.
    Не ? мова, відчувати себе вище, я вважаю любитель, n? pi? п? немає.

І твоєї ? запит особистого (те, що я не повинен писати) або назва форуму? Чому? подивіться, у мене немає проблем, щоб не писати в цьому форумі. Якщо інші теж вважають, що не напишіть, ну я limiter? читання, часто змушує мене сміятися. Мені не виходить n? йде нічого не писати, я не знаю, якщо ви ? це ясно.

Я дав пораду не робити зміни, яких ти, чому? якщо прибрати maf з цією зміною, ви будете мати проблеми... мені здається, у всякому разі, рада.

Що я пишу, дуже часто даючи корисні відомості для того, щоб вкрасти щось (або навіть більше? що-то) отвори заповнені...крім Того, мені здається, не написано ніде (див. правила), що якщо я тобі скажу, після зобов'язаний публікувати файли .орі і .мод на здоров'я для всіх.

Я заздалегідь перепрошую, з отвором весь і все добре, але, з моєї точки зору, дивитися було неминучим.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    rego не гнівайтесь ін. chem і хлопця в ногу, як і ти!....якщо він не відчуває, поділитися деякими речами, не ? критикувати або засуджувати....просто один ? ****** робити те, що вважає за потрібне....звичайно, якщо б хотів і вважав за потрібне зробити це, ви б не зробили проблем розмістити свою роботу.....
    але, мабуть, не хоче "пожертвувати", що його на користь інших, які потім можуть "farsi великих" за свій рахунок....
    я не бачу в цьому нічого поганого, якщо людина хоче або не хоче поділитися чимось.....е? частину своєї свободи думки або дії.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    rego не гнівайтесь ін. chem і хлопця в ногу, як і ти!....якщо він не відчуває, поділитися деякими речами, не ? критикувати або засуджувати....просто один ? ****** робити те, що вважає за потрібне....звичайно, якщо б хотів і вважав за потрібне зробити це, ви б не зробили проблем розмістити свою роботу.....
    але, мабуть, не хоче "пожертвувати", що його на користь інших, які потім можуть "farsi великих" за свій рахунок....
    я не бачу в цьому нічого поганого, якщо людина хоче або не хоче поділитися чимось.....е? частину своєї свободи думки або дії.....
    ви праві, манро... але я знаю, вид, що не думаю так... якщо допомога людині 100/200/300 км від тебе.... ви не робите нічого поганого.... так ви не ruber? ніколи не робота.... крім цього, якщо я не поділитися, що.... я уникаю навіть кинути камінь і сховати руку.... має сенс сказати, не так щось я не місць, рішення.... мовчи... і зробити більш красивий малюнок.... я думаю, що це краще!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я не хочу робити вид на сан-томе? хвалитися, знаючи, як зробити, що тоді ви вважаєте, що не доведеться ділитися в більшості випадків це обман. І, можливо, ми встигли дуже добре і, безумовно blockquote? без проблем машини, але якщо ви були так ревнувати мод, не ходив, навіть не навколо, щоб сказати, що вони були здатні.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я не хочу робити вид на сан-томе? хвалитися, знаючи, як зробити, що тоді ви вважаєте, що не доведеться ділитися в більшості випадків це обман. І, можливо, ми встигли дуже добре і, безумовно blockquote? без проблем машини, але якщо ви були так ревнувати мод, не ходив, навіть не навколо, щоб сказати, що вони були здатні.
    Що я можу зробити зміни, якщо ви хочете його тобі покажу через гарне відео, з машини, яка йде спокійно, без maf..., якщо захочете.
    Якщо я кажу, що ви можете? зробити ? чому? на знаю, що робити.

Панове мої, поставте себе на голові, що форуми-це місця, де люди, у повній відповідності з іншими людьми, поділитися досвідом та інформацією. Тип інформації, яку ви вирішили надати на розсуд користувачів. Я сподіваюся, що ви пошкодуєте фасадів причини, для мене ? cos? прозорий, що Проти. провокації були абсолютно марні.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ін & nbsp; я думаю, що ви мене пам'ятаєте, бачили, що ми знаємо один одного в обличчя або, може бути, поняття не маєте, хто я, і я, як людина, не інший,я хочу, щоб ви помітили, як ви і ви будете читати на цьому форумі, що тут ми не в звичайний кіоск, де ви створювали ви і я, що ще багато часу тому, але в справжній форум, де навіть якщо зараз ви бачили, що у вас privileggi ви не можете бачити і" винахідливий вірні, і всі безкоштовно, де люди, як ви, і багато інших, навіть якщо технічно підготовлений не прийде коли-небудь дізнатися, тому що у них немає належного досвіду на полі, тому що писати красиві слова, знати формули, etc це не означає, що більш добре для тих, хто хоче нам факти, а не красиві слова,сказав, у цьому я повністю згоден з rego88, що тут ніхто не зобов'язаний ділитися тим, що не хоче, але наш девіз' тут і чи написати і місць, фактів і законів і заткнутися так що для мене ти хотів сказати, я знаю, що робити, але не скажу вам, як так що з цієї причини я змушений забанити вас на 3 дні як попередження, на наші звичаї, і я сподіваюся, що це ви, так і викладання на добрі наміри, які ми маємо тут,тут не базар-вниз і не є вечора рушник, я, малюк і ін або якщо є в нашій insaputo і виводяться приймаємо відразу заходи,для інших я залишаюся у вашому розпорядженні кабельне ***** в цих 3-х днів, то ви будете продовжувати писати спокійно,гарне неділю.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо я не помиляюся? ін & nbsp; не сказав нічого, як ви f? чи не ті?....тільки сказав, що його досвід, його привезли в сказати, і, що вважає за доцільне знаю...не бачу в цьому нічого поганого....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    doc за все, що ви могли б особисто не перестати писати в цьому форумі.....та це не я кажу це, щоб відвести ще, тому що, здається, очевидно, що знаєте, добре з вами, але пишу це тому, що я зрозумів з ким я маю справу....якщо хтось не л? він ще не зрозумів, хто ? ін & nbsp; просто andarsia прочитати обговорення на аванси і розуміє, після двох рядків, з ким має честь розмовляти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    трохи шкода, заходи прийняті.... але я радий, що l' admin ви, як і я, чому? якщо я в першу чергу мені вдалося трохи зросте на цьому furum трохи інші ? завдяки вченням мені БЕЗКОШТОВНО від інших користувачів, самі приготовані мною... ні ? народився, вчився, і ніхто його nascer? ніколи, хто з зусиллями, хто з допомогу, все пройшло на моїй же човні.... і для цього я думаю, що в наступному потребує нашої допомоги, щоб рости.... у цій галузі людей, загадкові люди, які вірять, що краще інших, є infinit? але не creder? ніколи не, що всі вони не отримали інформацію від інших людей.... хто за курси, хто з-за форуму.... хто безкоштовно, хто платно, все у нас є, і ми будемо продовжувати мати прямі... так що я думаю, що допомогти хто ? ще і назад нас наш обов'язок....

Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •