мені здається, ви могли зняти або залишити їх відкритими від ecu, однак, чекає ради, хто більше? експерт, я у мене були проблеми з swirl на мій колектор 3 були зламані, і вони були металеві
мені здається, ви могли зняти або залишити їх відкритими від ecu, однак, чекає ради, хто більше? експерт, я у мене були проблеми з swirl на мій колектор 3 були зламані, і вони були металеві
ок, спасибі, діагноз, що вам давав?
Важливо ? rimuoverele фізично, а в тому, що рано чи пізно ламаються, і, в кінцевому підсумку завжди в двигун, в результаті чого серйозний збиток. На карті, було б доцільно togleirle, але коли в хороших умовах, щоб уникнути їх один від одного.
також, чому? я, здається, зрозумів, що якщо прибрати, але залишити привід підключений в машині немає помилок,
розібрали впускний колектор, але метелики в хорошому стані, все видаляю і видаляю з карти?
дякую за відповідь, але якщо я дозволю електродвигун підключений я повинен mod. екю?
Спасибі Манро пояснення
Вас фізично, як ви робите, щоб закрити отвори там, де раніше були лопатки? Зробіть фланець?
Файл, який я розмістив mecdoc я не можу його відкрити, чому? у мене не досить повідомлень, ви можете scrivermele qu? які заходи?
Востаннє редагувалось jared_poe; 28-10-2012 в 14:42
є електрики в майстерні, iveco, ми маємо справу з різними моторами![]()