Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 76
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    але всі ці відсотки де отримати? візьми як орієнтир edc16 c39, які знаходяться в будь-якому місці.. на карту уприскування ти не у відсотках.. виглядає добре осей.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ок.. ладно.. в будь-якому випадку міркування ? простіше, ніж здається. я тебе приклад!!!
    якщо у вас є палац 100 поверхів і є ліфт, який і був запланований, щоб прибути на 70 поверсі і зависає, що потрібно зробити, щоб зробити це приїхати в 80-план?
    необхідно відзначити, що ті, хто встановив ліфт вже запрограмовані ліфт для сто поверхів, але він поставив блок до 70..
    рішення два. або повідомте ліфт, що існують інші 30 поверхів, або зробіть так, що коли ліфт піднімається на 70 поверсі, в номері знаходиться на 80.
    Найелементарніші, то не можу бути.
    Сподіваюся, що пояснення ідеї.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ви повинні відкрити карту, щоб зрозуміти.. намагається встановити sw-небудь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    привіт манро формулу не знаю, я,наприклад? я не думаю, що з вашою розрахунків, і саме право,єдине, що я знаю, що осі, на edc 15, повинні бути справедливими,тобто тиску в рампі і кількості? вводять, десь я читав, що ця формула...час iniezzione=( корінь з тиску в рампі x час оригінальні )/кількість вводять.......візьми з стиснень, чому? я не знаю на 100%, якщо і точне

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    те, що я зрозумів, що так і має бути: якщо в орі я 70mm3 і 800us і rail-1350.... я роблю (корінь di1350*800)/70=419 якщо я хочу 75mm3 і завжди rail 1350 роблю (419*75)/корінь 1350=855 us в якості розрахунку має бути час вприскування для перетворення(значення x 0,976=час упорскування)? як, я повторюю вам, я не впевнений на 100%, я читав теж,у мене comferme точні,ми сподіваємося, що хтось нас просвітили, було б набагато краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    дістатися до зміна b.point ми хочемо ще!!!! я не знаю, чому ви ускладнюєте життя з цими розрахунками!!!! ? все дуже просто..
    Видно, що ви просили dell' ascensorista.....
    Якщо ти вже особняк, побудований з 100 поверху і ви блоки на 70 поверсі, тому що ніколи не повинен робити розрахунки абсурдним, щоб приїхати в 80-план? якщо існує вже 80-я тільки повинен повернути м сходження на самі, що я дистанціюють!!!
    може бути ? краще залиште ecu на мить і душу, як це, наприклад, будівлі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    147 edc15.jpg

отже, b.точка не змінюється, але підходить картку, в залежності від палива, на який я хочу дати....? як коли-небудь в b.point iq я зупиняється в 70-х?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    зміна b.точки, не ? все так просто.. але в будь-якому випадку, ви 70mm3 не прийдеш ніколи ... нападає на діагностику і перевіряти її..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    привіт chris156 мапу то прийнято у разі ,я не можу перевірити на діагностиці,чому? я не міг потрапити навіть в 70 мм3 або більше? про ?драйвер wish.jpgна драйвер wish читаєте карту я вже 70mm3 як максимальне значення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    як і всі ecu можна підняти педаль, як ви хочете..але в карті у вас є інші обмежувачі, приховані.. я повинен відкрити карту і подивитися, скільки мм3 впорскує..але, як правило, на edc15(як ?n фото) близько 60mm3 на низьких обертах, щоб зменшити приблизно 50 на високих..

Сторінка 4 з 8 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •