якщо не вказали, що адресу ви говорите я думаю, що навряд чи зможуть допомогти вам....
якщо не вказали, що адресу ви говорите я думаю, що навряд чи зможуть допомогти вам....
звичайно, допомога, щоб зрозуміти, у файлі mod, де збираєтеся налагоджувати автоматичну апаратуру fap і egr
що означає, якщо у вас терпіння?
чесно кажучи, я не l? s? але якщо ви завантажуєте файл орі і mod файлів і їх прокрутка в режимі 2d, безумовно, ви знайдете їх також, чому? ці мод часто драйвера....
дивлячись на файли в 2d при різних карт, повідомив драйверами, ви побачите на них невеликі зелені стрілки по всій довжині карту і завжди scorendo дві карти разом, ви помітите, що карту орі на всю діаграму синій і те ж, що цей мод але де і була зворушена вашою зареєстрований, ви помітите, різні графіки в червоному...
якщо у вас є терпіння, це означає, що якщо до 50 повідомлень зможете скачати різні керівництва...
спасибі тепер я намагаюся
qaulcosa може бути, я помиляюся. Я ecm2001. навантаження до вихідного файлу, то драйвер, що в моєму випадку більше схоже possile і' 449, потім, в інший раз вихідний файл, а потім файл змінено. Коли я йду в 2d я йду, майже вся графіка в червоний колір, деякі деталі в синій, а потім зелена стрілка, що ти кажеш, немає ніде....
може бути, тому, що навантаження дуже багато файлів, потрібно тільки:драйвер,файл, ori,файл mod...просто...скільки файлів ви хочете завантажити....
тоді до завантаження mod файлів файли тільки орі і драйвера самі схожі на ваші цифри sw і hw і перейти на випадаюче меню в лівому верхньому куті ecm і подивитися, якщо існують різні карти для вприскування палива і турбо і різні обмежувачі, тому що якщо не їсти, не подивитися-як користуватися?....і ви повинні знайти необхідні драйвери також класу E або Glk або інших mercedes-головне, що вони сумісні з sw і hw..потім, щоб ковзати разом, разом, ці два файла потрібно вибрати режим? із спеціального "команду" перед? ви повинні поставити галочку 16 біт на меню справа, коли ви йдете в 2d.......
якщо у вас є керівництво по експлуатації і вас читати, і ви зрозумієте, p? козетта до....
Востаннє редагувалось манро; 02-11-2012 в 20:31
так що спасибі в першу чергу. Спочатку dirver повинні бути сумісні тому що, коли навантаження dirver тільки файл ori він відкриває pulsani turbo і т.д. Але після навантаження також файл mod, я йду на 2d-і я не можу їх порівнювати. Я вискочив 16bit, але яка кнопку, щоб увімкнути прокрутку з двох файлів?
і дуже, що немає використання ecm, але внизу, в центрі екрану ecm поруч, де прокрутка карти з допомогою курсору, там повинна бути кнопка з двома стрілками: один червоний, другий синій повинен бути...спробуйте...якщо ні ? ви повинні запитати тих, хто hapiu спеціалізується з ecm....