Але як це можливо, що він горить компонент?
Але як це можливо, що він горить компонент?
У перший раз, що блокує eprom двері від укладачів, що для того, щоб отпаять запрограмувати і перепаяти взяв красою 130 євро,мені запам'яталося!!!! Другий раз відвіз його в сервісний центр для телефонів, планшетів і т. д. Вартість 10 євро, щоб отпаять і припаяти.в третій раз мені довелося кинути ������ уламок зійшов з розуму..........
я не впевнений, що буде спалений.... звичайно, виглядає не дуже добре, враховуючи, що у його частина ліво-вони стерті цифри розпізнавання і чорний колір виглядає більш глянцевою (додаю кращі фотографії, які вдалося зробити, але я не думаю, ви можете зрозуміти з цих).
з тією ж проблемою, що і я, програміст, в області мені цікаво, 150/180 ... і я пояснив ситуацію те, що я adddentrando в цій області, і я був невдахою.
я намагався сервісних центрів мобільні телефони, пк і т. д.. але ніхто не погоджується отпаять/припаяти, сказавши, що потрібно цій станції застій повітря. завтра спробую ще два-три місця, які в суботу були закриті.
з цими грошима їх станції гарячого повітря ти купуєш, тим не менш єдине, і отпаять і поставити і 2prom новий межах безпечний файл (ваш, можливо, пошкоджене в читанні) scodifica а ви спробуйте, я не знаю де ти, але мені здається, не виключено, що в зоні немає нікого, хто працює з цією пам'яттю.
уго ---- президент A.E.P.
Ugoboss можете купити новий стільки не коштують ті, від 512 кб і робить справи, які ти запропонував!
код в eeprom 5P08C3 не 95P08
код може також бути 5P0C3.
ок, але якщо я підходжу e2p діви, як працює програміст, тобто
ставок порожній, і переписує його з kess від школи? або встановити на автомобіль?
або без, що встановлений перед пишу спалах, і після установки e2p?
або e2p, я програміст, а програміст з e2p тип віллем G-Q4X ?
частина файлів з чергами належить файл .орі, що я читав з послідовного порту? як я повинен змінити для scodifica?
я намагався перерахувати з титаном, і контрольної суми файлу egr off .мод виклав на першій сторінці, але я помилково... не на мене розраховує.
я вважаю, що навіть змінивши частина коду (якщо вона знаходиться у файлі .орі, що я читав), я з тією ж проблемою...
e2prom ви пишете в школі, перш ніж бути припаяні на ecu, і вона містить всі коди ключів, і вона, який йде scodificata, моя порада полягає в тому, щоб покластися на кого-небудь, хто вже зробив це, інакше зійдеш з розуму, і вирішує трохи.
зараз я знайшла людину, яка насправді буде займатися отпаять і припаяти e2p.
спробі запису флеш-пам'яті з Kess без e2p в екю, а потім я роблю припаяти ж e2p.
написання (за умови, що функції) повинен бути абсолютно лава з терморегулятори без установки в ебу на автомобіль правильно?
цікаво, на першій сторінці, якщо це правильно використовувати зелений провід від "коробка" kess в школі, я відправив, навіть фото коробки відкриті, але я не бачив відповіді.
кажу, тому що це провід на включення мене від +12В... це нормально?